Arcus Udvar

1034 Budapest, Szőlő utca 9-11.Lakások száma
49 Lakás
Szabad lakások száma
25 Lakás
Lakások méretei
44 - 104 m2
Eladási ár
33 - 89 mFt
Négyzetméter ár
0.745 - 0.845 m2
Átadás
2018 Április

Lokációáltalános leírás

Az Arcus Udvar a budai oldalon, Óbuda szívében, mindenhez közel, kínál lakásokat bárkinek, aki szeret közel élni a város lüktetéséhez, mégis nyugodt, csendes, zöldövezetben, érzi magát otthonosan. A 7 emeletes háztömb, a Pacsirtamező u. és a Bécsi út között található. Ezen utak közelében több iskolából lehet választani, az általános iskoláktól egészen az egyetemekig. Pár perces séta alatt a Flórián téri piacon és a bevásárló központban találjuk magunkat és szintén pár perces autókázás után az Átrium Euró Center bevásárló központjában lehetünk. A közelben lévő bevásárló központokban, boltok, hipermarketek, mozik, konditermek, várják a modern, haladó életvitellel élő tulajdonosokat. Akik a ház elhelyezkedéséhez hasonlóan a csendesebb, természet közelibb szórakozásokat kedvelik, azok pillanatokon belül a Pálvölgyi barlangban és természetvédelmi területen sétálhatnak, vagy a Hármashatárhegyen túrázhatnak. A központi elhelyezkedésnek hála a terület közlekedése kiváló. Pár száz méterre található a budapesti dugóktól független kötött pályás HÉV, a fonódó villamos hálózat melyek segítségével a metró hálózat is gyorsan elérhető. Természetesen a HÉV-en felül több autóbusz állomásból és villamos állomásból választhat az Önnek legmegfelelőbb útvonal kiválasztása érdekében.

A Project befejezésének várható ideje 2018. 1. negyedév
Arcus Udvar Mindenhez közel.

A központi elhelyezkedés mellett, az Arcus Udvar a III. kerület nyugalmát, kiegyensúlyozottságát kínálja Önnek. Csendes, zöldövezeti környezetéből pillanatok alatt érheti el a városi forgatagot, annak minden pozitívumával és ismét pillanatok alatt hazaérve, nyugodt, kiegyensúlyozott környezetben találhatja magát.
Az Arcus Udvar plusz kuriózuma, hogy az ókori Római, Alsó-Pannónia tartomány északkeleti központjának területén helyezkedik el.

Arcus Udvar Mindenhez közel.

Fotók / AlaprajzokKAPCSOLAT

Arcus Udvar Kft.
Arcus Udvar Kft.
+36.70.443.4444

Ajánlatkérés

Arcus Udvar

ajánlatkérés küldése

Lakás és lakópark ajánló

Olimpia Sétány

Erkel Ferenc utca 7

Allure Residence Budapest

Vágóhíd utca 3.

Miller Residence

Miller János utca

Gergely Garden

Gergely utca 75.

Fillér 53

Fillér utca 53

KÖVESS MINKET

Lakás kereső