Babér u. 13-15.

1131 Budapest, Babér u. 13-15.Lakások száma
129 Lakás
Szabad lakások száma
3 Lakás
Lakások méretei
30 - 130 m2
Eladási ár
61 - 109 mFt
Négyzetméter ár
0.81 - 0.83 m2
Átadás
2018 Március

Lokációáltalános leírás

A XIII. kerület közkedvelt részén, a Babér és a Madarász Viktor utca sarkán épül meg a Metrodom legújabb társasháza. A környék az elmúlt 20 évben szinte teljes egészében megújult, a sok újépítésű társasház azonban nem változtatta meg a városrész kertvárosias jellegét. A Babér utca 13-15. elhelyezkedése ideális, a csöndes mellékutcát már nem zavarja a Váci úti forgalom, a metró Gyöngyösi utcai megállója és a Duna Plaza azonban mindössze 4 perc sétára található.

A 129 lakásos társasház különleges, extravagáns homlokzatával kiemelkedik a jellegtelen lakóházak közül, a lépcsőzetesen emelkedő épületszárnyak belső díszkertet fognak közre. A 4-8 emeletes épületrészek tetején intenzív zöldtetők kapnak helyet, a gazdag tetőkertek szépsége az egész épület karakterét meghatározza. Ugyanakkor a házban nem csak luxuslakások kapnak helyet, a garzonoktól az egy- és két hálószobás lakásokon át a nagycsaládosoknak tervezett 3-4 hálószobás lakásokig, sokféle ingatlanból lehet választani. Valamennyi lakás esetén az alapfelszereltség részét képezi az okosotthon-rendszer, ami többek között az intelligens, távvezérelhető és programozható fűtést is magába foglalja.

A Babér utca 13-15. a beltereket illetően is messze az átlag fölé emelkedik, a lenyűgöző előtér, a hatalmas üvegportálok, a modern, letisztult belsőépítészeti megoldások egy prémium minőségű apartmanházban is elismerést keltenének. A házban portaszolgálat működik, amely garantálja a lakók biztonságát és nyugalmát.

A tervezés jelenlegi szakaszában az épület összképe nem, de egyes, kisebb részletek azonban még változhatnak.

Fotók / AlaprajzokKAPCSOLAT

Metrodom Kft.
Metrodom Kft.
+36.1.919.3333

Ajánlatkérés

Babér u. 13-15.

ajánlatkérés küldése

Lakás és lakópark ajánló

In Budapest

Rottenbiller utca 17.

Corner 21

Béke utca 29

Admirál Házak

Lóczy utca 44.

Unipark46

Hajdú utca 46

Fillér 53

Fillér utca 53

Olimpia Sétány

Erkel Ferenc utca 7

KÖVESS MINKET

Lakás kereső