Budai Bolero Lakópark I.-II. ütem

1116 Budapest, alíz utca 6Lakások száma
I. ütem 425 Lakás
Szabad lakások száma
I. ütem 98 Lakás
Lakások méretei
25 - 95 m2
Eladási ár
23 - 74 mFt
Négyzetméter ár
0.61 - 0.71 m2
Átadás
2018 Január

LokációElhelyezkedés

A terület infrastruktúrájának köszönhetően gyorsan eljuthatunk a város különböző csomópontjaira. (Közvetlen tömegközlekedési eszközök: 103-as, 233E, 133-as busz, valamint az 1-es villamos).
A közelben futó, a városból kivezető Egér út, az M1-M7-M0 és M6-os autópályák, valamint a néhány percnyire található Rákóczi-híd egyszerű megközelíthetősége könnyíti meg az autósok közlekedését.
A környéken iskola, óvoda, orvosi rendelő, uszoda, játszóház, élelmiszer-áruház és benzinkút egyaránt megtalálható. A közvetlen szomszédságban található Új Buda Center 72 üzletében - többek között Kormányablak, gyógyszertár és Posta - a szolgáltatások széles köre válik elérhetővé az ott élők számára.

általános leírás

Amivel tervezhetsz: a Budai Bolero társasház lakásainak egy része már 2018 januárjában beköltözhető! Öt ütemben, összesen 904 lakást építünk, melyek mérete 25-95 nm között változik. A kisebb méretű stúdió-, illetve a hálófülkés lakások számos élethelyzetben ideális választásnak bizonyulnak, de aki több szobára, kertkapcsolatra vagy panorámás tetőteraszra vágyik, annak is tudunk újat, szépet, exkluzívat mutatni. A variációs lehetőségek száma végtelen, ahogyan a beköltözők fantáziája is, ezért nincs más dolgunk, mint teret adni ahhoz, hogy kibontakozhass. Változatos tájolású és elrendezésű lakásaink alatt kétszintes teremgarázs gondoskodik a négykerekű családtagok biztonságos éjszakai elszállásolásáról.

Fotók / AlaprajzokKAPCSOLAT

Ajánlatkérés

Budai Bolero Lakópark I.-II. ütem

ajánlatkérés küldése

Lakás és lakópark ajánló

Gergely Garden

Gergely utca 75.

Westfalia

Lőportár utca 1.

My City Residence

Hunor utca

In Budapest

Rottenbiller utca 17.

Völgy Liget

Völgy utca 10.

Pannónia Ház

Pannónia u. 77-79.

KÖVESS MINKET

Lakás kereső