Csalogány 43

1027 Budapest, Csalogány utca 43



Lakások száma
99 Lakás
Szabad lakások száma
44 Lakás
Lakások méretei
44 - 142 m2
Eladási ár
58 - 112 mFt
Négyzetméter ár
1.06 - 1.15 m2
Átadás
2019 Június

Lokáció



általános leírás

Magas műszaki tartalom, 99 egyedi luxuslakás

A gondos tervezői munka által a többfunkciós épület különleges homlokzata meghatározó lesz a környéken. Az elkészült tervek alapján 99 db lakás kerül megépítésre. A lakók kényelmének érdekében az épület földszintjén egy nagy LIDL áruház, e fölött, az első emelet egészén, illetve a második emelet egy részén - a lakásoktól függetlenül megközelíthető - irodák kerülnek kialakításra.

Az „U” alakú épületben 44-142 m2 közötti, nagy erkélyes, változatos alaprajzi elrendezésű, kényelmes lakások várják lakóikat.

kulcsrakész állapotban megvalósuló, hatékony alaprajzi elrendezésű lakások nagy része két- és három szobás, 50-80 m2 közötti alapterületű lesz, de annak érdekében, hogy minden vevői igényt kielégíthessünk, választhatóak lesznek tekintélyes alapterületű négy- és ötszobás lakások is.

A legfelső emeleten nagy tetőteraszos penthouse lakások épülnek. Az épületben két lépcsőház kerül kialakításra, melyekben gyorsliftek szállítják az utasokat az emeletek között.

A gépkocsik elhelyezése mélygarázsban lesz biztosított, illetve ugyanitt kerülnek kialakításra az átlagosan 3 m2 közötti területű tárolók is.


Jövőbe mutató műszaki megoldások

különleges, egyedi külső megjelenés
tágas, élhető terek: a lakásokat úgy terveztük meg, hogy a kialakított helyiségek tudatos kialakításával, optimális tájolásával ideális otthont teremtsenek a leendő lakóknak.
nincs szükség klímára: a lakásokban padlófűtés- és mennyezet hűtés-fűtés kerül kiépítésre, biztosítva ezzel az otthonok téli-nyári temperálását.
a lakásokban lévő szobák többségének hőmérséklete egyedileg temperálható
megújuló energia: A fűtés-hűtés-melegvíz ellátásról modern és gazdaságos hőszivattyúk gondoskodnak.
alacsony fenntartási költség: az épület kiváló hőtechnikai értékkel bír, így a fenntartási költségek alacsonyan tarthatóak.

Fotók / Alaprajzok



KAPCSOLAT

OTP Ingatlan Zrt.
+36.70.457.2784

Ajánlatkérés

Csalogány 43

ajánlatkérés küldése

Lakás és lakópark ajánló

Németvölgyi Residence

Stromfeld Aurél út 29-33.

Unipark Buda

Bartók Béla út

Viza Apartmanház III. ütem

Vizafogó és Révész u.

My City Residence

Hunor utca

Vörösmarty West

Vörösmarty utca 73.

KÖVESS MINKET









Lakás kereső