Frangipani24

1139 Budapest, Frangepán utca 24.



Lakások száma
61 Lakás
Szabad lakások száma
61 Lakás
Lakások méretei
40 - 81 m2
Eladási ár
28 - 62 mFt
Négyzetméter ár
0.725 - 0.77 m2
Átadás
2018 Október

Lokáció



Elhelyezkedés

A XIII. kerületi Frangepán utca folyamatos, dinamikus fejlődésnek örvend. Jó közlekedési lehetőséget biztosít a néhány perces sétára lévő Váci út, az M3-es Metró megállóíval, valamint a szintén pár percre lévő Váci út az 1-es villamossal. Az utca, mint a legtöbb XIII. kerületi utca fizetős, de minden lakáshoz tartozik 1-1 saját garázshely.

általános leírás

A XIII. kerület egyik legfrekventáltabb részén, a Frangepán utcában kezdjük meg hamarosan legújabb beruházásunkat. A FRANGIPANI24 társasház az Árpád híd közelében fog felépülni, néhány percre a Duna Plazától valamint az 1-es villamos vonalától.

Lakásaink változatos alaprajzi kialakítása ismét ideális választás lehet családoknak, fiatal pároknak, vagy csak egyszerűen a modern környezetre vágyoknak egyaránt. Az Árpád híd közelsége, a gazdag infrastruktúra, tovább a jó közlekedési lehetőségek mind mind remek előnyöket nyújtanak az itt lakást vásárlók számára. Az itt lakást vásárlók további biztonságát növeli a Rendőrpalota közelsége is.

A földszinten az utcafrontokon a főbejáratnál egy üzlethelyiséget, illetve további parkolókat alakítunk ki. Az épület gyalogos bejárata is a Frangepán utca felől nyílik. Ebből az irányból közelíthetők meg az épület déli részén lévő felvonó és lépcsőház, valamint az északi részen lévő második lépcsőblokk is. A földszinti parkolók egy része az épület tömegén belül kap helyet, míg másik része növényzettel fedett részen kap majd helyet.

Fotók / Alaprajzok



KAPCSOLAT

Ajánlatkérés

Frangipani24

ajánlatkérés küldése

Lakás és lakópark ajánló

Kartács Park

Kartács utca

Palotás Kert Lakópark

Palotás utca 9.

LEO 50

Leonardo da Vinci utca 50.

Lelle Resort

Honvéd utca

Csalogány 43

Csalogány utca 43

Waterfront City

Óbuda_Óváros

KÖVESS MINKET









Lakás kereső