Herbal Residence

1122 Budapest, Gyógyfű utca 25



Lakások száma
19 Lakás
Szabad lakások száma
14 Lakás
Lakások méretei
66 - 111 m2
Eladási ár
93 - 185 mFt
Négyzetméter ár
1.41 - 1.67 m2
Átadás
2018 December

Lokáció



Elhelyezkedés

A Herbal Residence prémium lakásait, a XII. kerületben, a Kis-Svábhegy lábánál építjük, a Városmajor utca felett, Buda zöldövezeti, de mégis központi részén. A város szívében, az Osztrák Nagykövetség Rezidenciája mellett, ősfás, erdei környezetben, a legkorszerűbb építészeti technológiákat és megoldásokat felvonultató épületekben helyeztük el prémium lakásainkat, amelyek már „Okosház” opcióval is választhatóak. Az ősfás környezetet - ahol lehetett - érintetlenül hagytuk, hogy a Rezidencia leendő lakóink zavartalanul élvezhessék a zöldövezeti kényelmet és a patinás környék hangulatát, ahonnan Buda központja szinte karnyújtásnyira található.

általános leírás

Herbal Residence: Ahol az álmok valóra válnak...

Szeretne csendes, budai zöldövezetben lakni, csupán 7 percre a belvárostól? Hihetetlen, de a Herbal Residence prémium kategóriás lakásai pont ezt a kényelmet kínálják a leendő lakóknak!

A lakások

Az ősfákkal körülvett közel 4000 nm-es parkban a tervező 3 különálló, többszintes, lenyűgöző fekvésű és kialakítású épületet álmodott meg, amelyek harmonikus egységet alkotnak az elegáns környezettel.
A jogerős építési engedéllyel rendelkező beruházás keretében összesen 19 - anyaghasználatában és felszereltségében - luxus minőségű villa kerül kialakításra.
A 70-115 nm-es lakások emelt szintű műszaki tartalommal rendelkeznek, így a legmagasabb igényeknek is megfelelnek, biztonságos parkolásra pedig a közös teremgarázs nyújt tökéletes megoldást.
A villalakások mindegyike terasszal, a földszintiek pedig közvetlen kertkapcsolattal rendelkeznek, melyek akár 250 nm-es nagyságú, saját használatú kertrészt jelentenek, ezeket lakóink teljesen mértékben igényeik szerint alakíthatják ki.
Az emeleti lakásokhoz szintén privát, több funkciójú, zöldtetős teraszok tartoznak, így az ott lakók is erdei környezetben érezhetik magunkat, ha egy fárasztó nap után pihenésre vágynak.
Némely emeleti lakásból – a terasz fekvésétől függően - a budai hegyekre nyílik egyedülálló kilátás, amelyet csak egy-egy nagyobb fa takarása zavarhat meg.
A pinceszinten, az épületek alatt tágas, egybefüggő teremgarázs kapott helyet, mely az előzetes tervek alapján 18 db. gépkocsi befogadására lesz alkalmas és két állású autólifttel lesz megközelíthető.

Kinek ajánljuk az itt épülő lakásokat?

A Herbal Residence lakásait azoknak ajánljuk, akik ötvözni szeretnék a zöldövezeti kényelmet és nyugalmat a minden igényt kielégítő, nyüzsgő városi életmóddal, amire most egy egyszeri lehetőség nyílik, hiszen e városrész többi része teljesen beépített, a lakásaink száma pedig korlátozott!

Fotók / Alaprajzok



KAPCSOLAT

Ajánlatkérés

Herbal Residence

ajánlatkérés küldése

Lakás és lakópark ajánló

Petneház Társasház

Petneházy utca

Boróka Park

Vályogvető utca

Corner 21

Béke utca 29

Frangipani24

Frangepán utca 24.

Kartács Park

Kartács utca

Hunyadi Park

Keményvíz utca 1

KÖVESS MINKET









Lakás kereső