LEO 50

1082 Budapest, Leonardo da Vinci utca 50.



Lakások száma
86 Lakás
Szabad lakások száma
29 Lakás
Lakások méretei
30 - 160 m2
Eladási ár
25 - 107 mFt
Négyzetméter ár
0.66 - 0.85 m2
Átadás
2018 Október

Lokáció



általános leírás

A LEO50 névre hallgató nyolc emelet magas társasház a Corvin Atrium, valamint az új Nokia székház közvetlen szomszédságában fog megépülni. A földszinten összesen 30 férőhelyes teremgarázs, valamint üzletek épülnek. A társasház két lépcsőházzal és két (mozgássérültek számára is használható) lifttel rendelkezik.

A társasházban az egyszobás garzontól kezdve a nyolcadikon található, nagy alapterületű, változatos alaprajzi elrendezésű és méretű (30-160 m2) lakások épülnek. Összesen 86 lakás. A lakások átlagos mérete nettó 47,36 nm.

A közelben lévő tömegközlekedési eszközök: M3-as metró: Corvin negyed megálló (melynek aluljárója felújításra került), 4-es és 6-os villamos Üllői úti megállója, az M4-es metró Rákóczi téri megállója 2 villamos megállónyira van a társasháztól. Mind a belváros, mind a külsőbb kerületek autóval 10-15 perc alatt megközelíthetőek, köszönhetően a kitűnő közlekedésnek. Gyalogosan, vagy a tömegközlekedést használva nagyon rövid idő alatt szinte minden elérhető: 5 percre van a Deák tér, vagy a Blaha Lujza tér, de 10 perc alatt a Nyugati pályaudvarra is kiérünk. A Leo50 lakóinak érdemes lesz a tömegközlekedést választaniuk, így könnyen és egyszerűen eljuthatnak a város sok más pontjára kényelmetlenség és a csúcsforgalomban való várakozás nélkül.

A Leonardo da Vinci utca egyirányú, így nem lehet számítani túlzottan nagy forgalomra. A Ferenc körúton közlekedő villamosok és buszok megállói ugyan csupán egy perc sétára találhatóak, mégis elég távol vannak az épülettől ahhoz, hogy a megálló és induló járművek zaja, illetve az utasok állandó jelenléte és közlekedése nem zavarja a házban lakókat.

Az ingatlan közműellátottsága teljes, hálózati víz biztosítja a vízellátást, az elektromos áram földkábeles kiépítésű, a földgáz hálózat a városi hálózatra csatlakozik, kommunális elvezető csatorna kiépített. Az épület lakásaiba a telefon, kábeltévé és a szélessávú internet kapcsolat bekötésre kerül.

Fotók / Alaprajzok



KAPCSOLAT

Ajánlatkérés

LEO 50

ajánlatkérés küldése

Lakás és lakópark ajánló

Olimpia Sétány

Erkel Ferenc utca 7

Flóra lakópark

Zászlós utca 21.

Danubio

Vizafogó utca

Corner 21

Béke utca 29

Gömb Ház by Kategora

Gömb utca 21.

KÖVESS MINKET









Lakás kereső