Lelle Resort

8638 Balatonlelle, Honvéd utca



Lakások száma
151 Lakás
Szabad lakások száma
118 Lakás
Lakások méretei
48 - 90 m2
Eladási ár
29 - 67 mFt
Négyzetméter ár
0.63 - 0.79 m2
Átadás
2018 Augusztus

KAPCSOLAT

Lokáció



Elhelyezkedés

Ideális hely a pihenéshez

A Lelle Resort lakópark az OTP Ingatlan Zrt. következő balatoni beruházása, amely a tó déli partjának kedvelt üdülőhelyén, Balatonlelle csendes, nyugodt részén található. A dinamikusan fejlődő város Budapestről az M7-es autópályán mintegy másfél óra alatt elérhető. Az északi partra vezető Szántódi révhez és a déli part fővárosának tartott Siófokra gépkocsival egyaránt fél órán belül eljuthatunk.

A város egész nyáron színes programokkal várja az ide érkezőket. A nyári hónapok szinte minden napjára jut egy-egy érdekes program. Színházi előadások, koncertek, kézműves vásár, a helyi néptánccsoport fellépései színesítik az itt nyaralók estéit.

A lakópark városon belüli ideális elhelyezkedése biztosítja a lakók nyugodt pihenését, de mindemellett számos bevásárlási lehetőség, étterem és sportpálya is található a közelben.

általános leírás

151 vízparti, modern lakás

Az OTP Ingatlan Zrt. a Lelle Resort beruházás keretében egy több mint 1 hektár területű vízparti telken 151 lakásos, négy épületből álló, környezetbe illeszkedő, hangulatos lakóparkot valósít meg.

A tervezés során a korábbi Balaton parti fejlesztések alkalmával összegyűlt tapasztalatok felhasználásával fokozott figyelmet kapott a kellemesen élhető környezet kialakítása, a balatoni panoráma minél teljesebb biztosítása, illetve a különböző vásárlói igényekre való tekintettel pedig a változatos lakásválaszték kialakítása.

Az épületekben a 44 m2-es másfél szobástól a 90 m2-es 4 szobásig többféle lakástípus megtalálható. Minden lakás Balatoni kilátással rendelkezik, kényelmes erkéllyel kerül megépítésre.

A lakóparkban többféle parkolási lehetőség közül lehet választani: a pinceszinten egy 67 férőhelyes teremgarázs, a földszinten 39 gépkocsi tárolására alkalmas fedett parkoló, valamint 45 gépkocsi számára felszíni parkolóhely épül.

A lakók kényelmét szolgálja majd az a 101 db tároló, amely a teremgarázs szintjén épül meg.

Fotók / Alaprajzok



KAPCSOLAT

Ajánlatkérés

Lelle Resort

ajánlatkérés küldése

Lakás és lakópark ajánló

Campus Sétány

Huszár utca 5.

Pacific Park

Angyalföldi út 19-23

Pápay Park

Pápay István u. 5.

Viza Apartmanház II. ütem

Párkány u. 4-6.

Cordia Thermal Zugló III. ütem

Fischer István utca 119.

KÖVESS MINKET









Lakás kereső