Marina Garden by Cordia

1138 Budapest, Meder utca



Lakások száma
275 Lakás
Szabad lakások száma
275 Lakás
Lakások méretei
32 - 118 m2
Eladási ár
25 - 109 mFt
Négyzetméter ár
n/a
Átadás
2019 Július

Lokáció



Elhelyezkedés

Az M3-as metró Gyöngyösi utcai állomása új otthonától csupán 5 perc sétára található, így a város bármelyik része könnyen elérhető. A közvetlen közelben található a 15-ös és a 105-ös buszok, valamint a 950-es és a 950a jelzésű éjszakai járatok megállója is. A Duna Plazánál pedig elektromos autója töltésére is van lehetőség. A Váci út Pest egyik legnagyobb sugárútja, amelyen gyorsan megközelíthető nemcsak a belváros, hanem az M0-ás autópálya is. A közeli BKV hajóállomás unikális lehetőséget kínál a Duna-parti városrészek hajóval történő eléréséhez, a kikötőkben pedig kerékpártárolók is találhatók. Néhány megállónál P+R parkolót is kialakítottak, az akadálymentesített járatokra pedig kerékpárral és kerekesszékkel is könnyedén fel lehet szállni.

általános leírás

A Marina parton, a XIII. kerület legmagasabb presztízsű részén, a Dunától néhány lépésre található a fejlesztés.
Az európai nagyvárosok folyóparti területei a legkedveltebb lakóövezetek közé tartoznak. A pesti Duna-part XIII. kerületi szakaszán újépítésű lakásban élni olyan kiváltság, ami szebbé és boldogabbá teszi a mindennapokat, ugyanakkor egészségesebb, nyugodtabb életmódot is kínál. A vízparti környezet csodás lehetőséget nyújt, hogy kipihenjük a városi mindennapok fáradalmait. A természet közelsége jótékony hatással van mind a testre, mind a lélekre.

Előnyök

Kiváló befektetési lehetőség|Garantált bérbe adhatóság|Vízparti környezet| Üzletközpont sétatávolságra|Kiváló közlekedés

Fotók / Alaprajzok



KAPCSOLAT

Ajánlatkérés

Marina Garden by Cordia

ajánlatkérés küldése

Lakás és lakópark ajánló

Bauer Residence

Bauer Sándor u. 3.

Ha11er

Haller utca 11.

Péterhegyi lakópark

Péterhegyi út 77.

In Budapest

Rottenbiller utca 17.

Spanyolkert

Semmelweis utca

KÖVESS MINKET









Lakás kereső