Marina Garden by Cordia

1138 Budapest, Meder utca



Lakások száma
275 Lakás
Szabad lakások száma
275 Lakás
Lakások méretei
32 - 118 m2
Eladási ár
25 - 109 mFt
Négyzetméter ár
n/a
Átadás
2019 Július

Lokáció



Elhelyezkedés

Az M3-as metró Gyöngyösi utcai állomása új otthonától csupán 5 perc sétára található, így a város bármelyik része könnyen elérhető. A közvetlen közelben található a 15-ös és a 105-ös buszok, valamint a 950-es és a 950a jelzésű éjszakai járatok megállója is. A Duna Plazánál pedig elektromos autója töltésére is van lehetőség. A Váci út Pest egyik legnagyobb sugárútja, amelyen gyorsan megközelíthető nemcsak a belváros, hanem az M0-ás autópálya is. A közeli BKV hajóállomás unikális lehetőséget kínál a Duna-parti városrészek hajóval történő eléréséhez, a kikötőkben pedig kerékpártárolók is találhatók. Néhány megállónál P+R parkolót is kialakítottak, az akadálymentesített járatokra pedig kerékpárral és kerekesszékkel is könnyedén fel lehet szállni.

általános leírás

A Marina parton, a XIII. kerület legmagasabb presztízsű részén, a Dunától néhány lépésre található a fejlesztés.
Az európai nagyvárosok folyóparti területei a legkedveltebb lakóövezetek közé tartoznak. A pesti Duna-part XIII. kerületi szakaszán újépítésű lakásban élni olyan kiváltság, ami szebbé és boldogabbá teszi a mindennapokat, ugyanakkor egészségesebb, nyugodtabb életmódot is kínál. A vízparti környezet csodás lehetőséget nyújt, hogy kipihenjük a városi mindennapok fáradalmait. A természet közelsége jótékony hatással van mind a testre, mind a lélekre.

Előnyök

Kiváló befektetési lehetőség|Garantált bérbe adhatóság|Vízparti környezet| Üzletközpont sétatávolságra|Kiváló közlekedés

Fotók / Alaprajzok



KAPCSOLAT

Ajánlatkérés

Marina Garden by Cordia

ajánlatkérés küldése

Lakás és lakópark ajánló

Római Terrasse

Nánási út 75-77.

Gergely Garden

Gergely utca 75.

Carina Residence

Belterület 18/6

Orgonaliget

József Attila utca 94.

In Budapest

Rottenbiller utca 17.

Ha11er

Haller utca 11.

KÖVESS MINKET









Lakás kereső