Eladó

Kiadó

„Otthonépítés felsőfokon”

NANETTE Viva - Lakópark

1119 Budapest, Mezőkövesd út 3.
www.nanette.hu
Bejelentkezés bejelentkezés + - betűméret Küldés küldje tovább Stat statisztika kedvencekhez [+]

Üzenet küldés
Feladó neve Címzett neve
Feladó e-mail címe Címzett e-mail címe

Üzenet
Útvonaltervezés a raktárhoz:
tervezés
pl.: 1113 Budapest Nagyszőlős utca 11-15

NANETTE Viva adatai


Lakások száma 190
Minden lakás eladva
Lakások méretei: 29 - 90 m²
Átadás: 2011 Q2

Érdeklődés

Online Érdeklődés
Nanette Real Estate Group
+36.1.472.2828
Tukovits Zsuzsa
értékesítő
+36.30.275.4376
+36.30.275.4376
Bacsa Izabella
értékesítő
+36.1.472.2826
+36.30.520.1324

NANETTE Viva - általános leírás

A Nanette Viva Budán, a XI. kerület déli részén található, közel a dél-budai közlekedési csomópontokhoz, mégis nyugodt, zöld környezetben. Az utca csöndes, hiszen átmenő forgalma szinte nincs. A lakópark közelében több bölcsőde, óvoda, iskola is található, élelmiszerüzletek, piac és az orvosi rendelő is csak egy rövid sétára vannak. A közeli Savoya Park bevásárló- és szórakoztató központban a kis üzletek, butikok mellett, szupermarket, éttermek, bankok, posta, gyógyszertár és más szolgáltatások is megtalálhatóak.
A Nanette Viva 190 otthona két épület négy lépcsőházában került elhelyezésre. A lakópark tervezésekor tudatosan alakítottunk ki kisebb, emberközeli és barátságos épületrészeket, a több mint 6000 négyzetméteres telken kellő teret hagyva helyezkednek el az épületek.
A magas minőségű kivitelezéshez, energiatakarékos megoldások és a legmodernebb technológiák alkalmazása társul, így a Nanette Viva korszerű otthonai rendkívül alacsony költségekkel fenntarthatóak. A jogszabályi előírásoknál igényesebb hőszigetelés, a takarékos házközponti fűtés miatt a fűtésszámlák alacsonyak lesznek, az egyéni hőmennyiségmérőknek és vízóráknak köszönhetően pedig mindenki csak azt fizeti, amit valóban maga fogyasztott.
Az alkalmazott anyagok és technológiák egyaránt igényesek, az építkezés során kizárólag megbízható, márkás termékek kerültek beépítésre. Könnyen tisztán tartható, esztétikus és halk, rejtett tartályos fali wc, résszellőzővel és redőnytokkal ellátott ablakok, mosogatógép-kiállás – csak néhány példája annak, hogy valóban komolyan vesszük lakóink kényelmét.

Elhelyezkedés

Villamos: 18, 41,41A, 47 Autóbusz: 7, 114, 213, 214

Albertfalva infrastrukturális adottságai kitűnőek, mind a Belváros, mind az M1/M7-es autópályák gyorsan és egyszerűen megközelíthetőek autóval és tömegközlekedéssel is. A háztól néhány percnyi sétára található a 47-es villamos megállója, mellyel átszállás nélkül, mind a négy metróvonalat keresztezve csupán 25 perc alatt be lehet jutni a Deák térre, a város szívébe, a Móricz Zsigmond körtér és a 4-es metró pedig csupán 10 percre van. Ugyanilyen közel van Budapest legforgalmasabb buszvonalának, a 7-es busznak a megállója, amellyel ugyancsak közvetlenül elérhetjük a Kosztolányi Dezső teret, a Ferenciek terét, a Blaha Lujza teret vagy a Keleti pályaudvart.
További lakópark projektjeink:

Nanette Real Estate Group

Karolina Udvar       Magnólia Lakópark       Mandarin Kert       NANETTE City Home       NANETTE Harmony       Tüzér Kert       Városliget Apartmanház

Hírek

Ez igen, két nap alatt 26 eladott lakás!

2011. 05. 16.
A Nanette Real Estate Group május 13-án és 14-én nyílt napot tartott a XI. kerület,Mezőkövesd út 3. alatt található, átadás előtt álló Nanette Viva lakóparkban. Az eseményen 20 lakást különlegesen kedvezményes, 330,000 forintos négyzetméter áron kínáltak, valamint lehetőség nyílt kedvezményes garázsvásárlásra is.

Lakás ajánló

Rókahegyi úton
Tóth Kálmán u. - Nádasdy utca sarok
Mezőkövesd út 3.
Irodát keres

Kövess minket

Irodát keres

Iratkozz fel hírlevelünkre

Feliratkozás