Olimpia Sétány

9025 Győr, Erkel Ferenc utca 7Lakások száma
129 Lakás
Szabad lakások száma
39 Lakás
Lakások méretei
40 - 120 m2
Eladási ár
15 - 50 mFt
Négyzetméter ár
n/a
Átadás
2018 Március

LokációElhelyezkedés

Az OTP Ingatlan Zrt. lakóingatlan fejlesztésének egyik legnagyobb előnye a kiváló elhelyezkedése, a lakópark a hangulatos Simor János püspök tér szomszédságában, az Erkel Ferenc utca, Botond utca, Ecet utca által határolt, megújuló területen épül.

Az Olimpia Sétány Belváros közeli lokációjának köszönhetően az Olimpia Sétány infrastrukturális ellátottságakiváló, kitűnő elhelyezkedésének köszönhetően mind autóval, mind tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető. A közelben számos üzlet és szolgáltató egység található, melynek köszönhetően a mindennapi teendők is kényelmesen intézhetőek. Gépjárművel percek alatt, gyalogosan hosszabb sétával megközelíthető a legtöbb közintézmény, óvoda, iskola, orvosi rendelő.

Az Olimpia Sétány lakói számára kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak a szomszédos sportpályák, KRESZ-park, sétány és zöldterület, játszótér és Rába Quelle Gyógy, Termál és Élményfürdő is.

általános leírás

Az OTP Ingatlan Zrt 2016.tavaszán megkezdte az 5.000nm-es területen megvalósuló, 3 külön lépcsőházból álló, 201 magas műszaki színvonalú lakás fejlesztését Győr, Sziget városrészének legfrekventáltabb területén.

Az Olimpia Sétány keretében megvalósuló hatékony alaprajzi elrendezésű, kulcsrakész lakások többsége másfél-kétszobás, 43-65 m2 közötti alapterületű lesz, de a vevői igények teljes körű kielégítése érdekében az épületben megtalálhatók lesznek a többgyerekes családoknak szánt négyszobás lakások is, míg a legfelső emeleten nagy tetőteraszos penthouse lakások épülnek.

Fotók / AlaprajzokKAPCSOLAT

OTP Ingatlan Zrt.
OTP Ingatlan Zrt.
+36.1.373.3935

Ajánlatkérés

Olimpia Sétány

ajánlatkérés küldése

Lakás és lakópark ajánló

Reviczky Liget

Reviczky Gyula utca 6

Amphora Ház

Lenhossék utca 30.

Gömb Ház by Kategora

Gömb utca 21.

Csalogány 43

Csalogány utca 43

LEO 50

Leonardo da Vinci utca 50.

KÖVESS MINKET

Lakás kereső