Péterhegyi lakópark

1112 Budapest, Péterhegyi út 77.



Lakások száma
187 Lakás
Szabad lakások száma
172 Lakás
Lakások méretei
43 - 150 m2
Eladási ár
n/a
Négyzetméter ár
n/a
Átadás
n/a

Lokáció



általános leírás

Otthonok a lüktető belvároshoz közel csendes, kisvárosias környezetben, ahol maga mögött hagyhatja a város zaját.

A Kőérberek és a Budaörsi dombság által körülhatárolt csendes, nyugodt völgyben helyezkedik el a Péterhegyi Lakópark. Modern, mégis kisvárosias nyugalmat sugárzó, néhány éve épült házainak szomszédságában közvetlen a Hosszúréti-patak mellett. A Lakópark zárt körbekerített területen helyezkedik el, a bejáratnál portaszolgálattal, és kártyás beléptető rendszerrel.

A Lakópark 12 liftes lakóháza, színes és különböző elrendezésű lakáskínálatával minden igényt kielégítő választási lehetőséget biztosít érdeklődői számára, aki a XI. kerület zöldövezeti részén keresi leendő otthonát.

Az épületek elhelyezkedésénél és tájolásánál törekedtünk arra, hogy minden lakás amellett, hogy napfényes rendelkezik erkéllyel/terasszal, a földszinti lakások esetén kertkapcsolattal, így minden lakó még közelebb érezheti magát a természethez.

A lakások mérete 43nm-150nm között változatos beosztással kerül kialakításra.
Megtalálhatóak közöttük mind a kisebb, másfélszobás lakások, mind a négyszobás, tetőteraszos exkluzív penthouse otthonok is, gondolva a számos eltérő vevői igényre.

A lakások kulcsrakész állapotban magas minőségű kivitelben kerülnek átadásra, a konyhabútort nem tartalmazza a vételár. A lakások belső felszerelése tekintetében van lehetőség különböző színű burkolatok választására.

Az épületek szolár panelekkel lesznek felszerelve. Ezek a panelek támogatják a lakások fűtését és gazdaságos üzemeltetését.

Valamennyi lakáshoz lehetőség nyílik garázs, tároló és felszíni parkoló vásárlására is.

Fotók / Alaprajzok



KAPCSOLAT

Péterhegyi lakópark
+36.70.622.6567

Ajánlatkérés

Péterhegyi lakópark

ajánlatkérés küldése

Lakás és lakópark ajánló

Völgy Liget

Völgy utca 10.

Spanyolkert

Semmelweis utca

Miller Residence

Miller János utca

Herbal Residence

Gyógyfű utca 25

Terrace Residence by Cordia

Medvetalp utca 5.

KÖVESS MINKET









Lakás kereső