Péterhegyi lakópark

1112 Budapest, Péterhegyi út 77.



Lakások száma
187 Lakás
Szabad lakások száma
172 Lakás
Lakások méretei
43 - 150 m2
Eladási ár
n/a
Négyzetméter ár
n/a
Átadás
n/a

Lokáció



általános leírás

Otthonok a lüktető belvároshoz közel csendes, kisvárosias környezetben, ahol maga mögött hagyhatja a város zaját.

A Kőérberek és a Budaörsi dombság által körülhatárolt csendes, nyugodt völgyben helyezkedik el a Péterhegyi Lakópark. Modern, mégis kisvárosias nyugalmat sugárzó, néhány éve épült házainak szomszédságában közvetlen a Hosszúréti-patak mellett. A Lakópark zárt körbekerített területen helyezkedik el, a bejáratnál portaszolgálattal, és kártyás beléptető rendszerrel.

A Lakópark 12 liftes lakóháza, színes és különböző elrendezésű lakáskínálatával minden igényt kielégítő választási lehetőséget biztosít érdeklődői számára, aki a XI. kerület zöldövezeti részén keresi leendő otthonát.

Az épületek elhelyezkedésénél és tájolásánál törekedtünk arra, hogy minden lakás amellett, hogy napfényes rendelkezik erkéllyel/terasszal, a földszinti lakások esetén kertkapcsolattal, így minden lakó még közelebb érezheti magát a természethez.

A lakások mérete 43nm-150nm között változatos beosztással kerül kialakításra.
Megtalálhatóak közöttük mind a kisebb, másfélszobás lakások, mind a négyszobás, tetőteraszos exkluzív penthouse otthonok is, gondolva a számos eltérő vevői igényre.

A lakások kulcsrakész állapotban magas minőségű kivitelben kerülnek átadásra, a konyhabútort nem tartalmazza a vételár. A lakások belső felszerelése tekintetében van lehetőség különböző színű burkolatok választására.

Az épületek szolár panelekkel lesznek felszerelve. Ezek a panelek támogatják a lakások fűtését és gazdaságos üzemeltetését.

Valamennyi lakáshoz lehetőség nyílik garázs, tároló és felszíni parkoló vásárlására is.

Fotók / Alaprajzok



KAPCSOLAT

Péterhegyi lakópark
+36.70.622.6567

Ajánlatkérés

Péterhegyi lakópark

ajánlatkérés küldése

Lakás és lakópark ajánló

Tetris Ház

Mezőkövesd út 2

Fillér 53

Fillér utca 53

Unipark Buda

Bartók Béla út

Tópark

Sasbérc út 1.

Bakony-kert

József Attila utca

Frangipani24

Frangepán utca 24.

KÖVESS MINKET









Lakás kereső