Sasad Resort Hill by Cordia

1112 Budapest, Kőoltár utcaLakások száma
98 Lakás
Szabad lakások száma
20 Lakás
Lakások méretei
67 - 118 m2
Eladási ár
49 - 100 mFt
Négyzetméter ár
0.73 - 0.9 m2
Átadás
2019 Március

LokációElhelyezkedés

10 percre a 4-es metrótól

A Sasad Resort-tól közvetlen buszjárattal elérhető a 4-es metró Kelenföldi Pályaudvar állomása, a budai régió egyik legnagyobb közlekedési csomópontja. Innen nem csak Budapest belvárosába, de Nyugat-Magyarországra vagy Bécsbe is könnyen eljuthatunk vasúttal vagy helyközi buszjáratokkal. 5 perces autóútra van az M1-M7 autópálya mellé épült számos üzletközpont: Tesco, Auchan, Media Markt, IKEA, Dechatlon, Praktiker is.

általános leírás

Sokak szerint az ideális családi otthon zöld környezetben van. A Sasad Resort a Rupphegy természetvédelmi területtől néhány perc sétára, Újbuda Spanyolrét és Madárhegy negyedeinek találkozásánál található, tágas, a Budai-hegyekre panorámás telken. Tiszta levegő, parkosított kertek, az igazi kertvárosi harmónia Budán.

Saját élménypark 8000 m2-en

Szabadidő a szabadban? Töltse el otthonától pár lépésre! A Sasad Resort egyedülálló kikapcsolódási lehetőséget kínál a család minden tagjának több mint 8000 nm-es, kizárólag a lakók által használható élményparkjában. Sportpálya (kosár, foci), futópálya, szabadtéri edzőpark, ping-pong asztal, játszóterek kis és nagyobb gyerekeknek, pihenőpark, kutyafuttató és még számos lehetőség várja majd az itt lakókat.

A Sasad Resort különleges elhelyezkedése és koncepciója miatt az elmúlt évek egyik legnépszerűbb budai lakóparkja lett. A Cordia, megtartva a szellős épület elhelyezési struktúrát, kibővített családi szolgáltatásokkal és a legújabb trendeknek megfelelő építészeti megoldású házakkal alakítja ki a következő ütemeket. A 4. ütem két telken valósul meg: a Hill csomag otthonai kis lakásszámú villaépületekben, a Sun csomag otthonai közepes lakásszámú apartmanházakban.

Fotók / AlaprajzokKAPCSOLAT

Ajánlatkérés

Sasad Resort Hill by Cordia

ajánlatkérés küldése

Lakás és lakópark ajánló

Amphora Ház

Lenhossék utca 30.

Admirál Házak

Lóczy utca 44.

Terrace Residence by Cordia

Medvetalp utca 5.

Hunyadi Park

Keményvíz utca 1

Csalogány 43

Csalogány utca 43

Westfalia

Lőportár utca 1.

KÖVESS MINKET

Lakás kereső