Új Bokréta Ház Budaörs

2040 Budaörs, Károly király utca 79-83.Lakások száma
14 Lakás
Szabad lakások száma
9 Lakás
Lakások méretei
44 - 70 m2
Eladási ár
31.8 - 49.5 mFt
Négyzetméter ár
0.7 - 0.72 m2
Átadás
2018 Június

KAPCSOLAT

Rigó Norbert
Rigó Norbert

+36.20.239.7676

LokációElhelyezkedés

Budaőrs a Budai-hegység-Szabadság-hegy csoportja, a Csiki-hegyek és a Tétényi-fennsík között fekszik a Budaörsi-medencében, amelyről köztudott, hogy hosszú évek óta vezet sokféle országos rangsort.
Egy tavalyi KSH felmérés szerint például Budaőrs az ország leggazdagabb városa, ahol szinte ismeretlen a nélkülözés fogalma, egy másik (szintén KSH) rangsorban pedig a legjobb, legfejlettebb településnek választották Magyarországon.
A folyamatosan fejlődő településen rengeteg fejlesztés történik, az itt lakók legnagyobb örömére.

Mostantól a legújabb Bokréta Ház újdonsült tulajdonosai is élvezhetik a város nyújtotta előnyöket, de ha valaki a fővárostól sem szeretne elszakadni, mert odaszólítja a munkája, akkor autóval csupán 10 perc alatt a belvárosban találja magát.
A kiváló infrastruktúrával rendelkező Károly Király úton 14 db kis- és közepes méretű lakást építünk, amelyek a jövő kihívásainak eleget téve rendkívül energiatakarékosak és a legújabb műszaki és technikai újításokat tartalmazzák.

általános leírás

A közel 2000 nm-es telken 3 különálló, többszintes lakóépületet terveztünk, amelyeket a Károly Király úttól csak egy irodaépület választ el, amely ezáltal csendes és nyugodt lakókörnyezetet teremt.
A műszaki újításokkal rendelkező, modern kialakítású emeleti lakások mindegyike erkéllyel, vagy terasszal rendelkezik, a földszinti lakásokhoz pedig saját használatú, privát kert tartozik.
A projekt jogerős építési engedéllyel rendelkezik és a nagyszabású beruházás keretében összesen 15 db. gazdaságos fenntartású, 40-80 nm-s lakást építünk.
Manapság nagyon fontos szempont a lakásvásárlásnál a biztonságos parkolás kérdése, amire a pinceszinten található közös teremgarázs nyújt tökéletes megoldást.
Némely emeleti lakásból – a terasz fekvésétől függően - a környező hegyekre nyílik kilátás, amelyet csak egy-egy nagyobb fa vagy épületrész takarása zavarhat meg.

Fotók / AlaprajzokKAPCSOLAT

Rigó Norbert
Rigó Norbert

+36.20.239.7676

Ajánlatkérés

Új Bokréta Ház Budaörs

ajánlatkérés küldése

Lakás és lakópark ajánló

Allure Residence Budapest

Vágóhíd utca 3.

Csalogány 43

Csalogány utca 43

Gellért-hegy Residence

Hegyalja út 15.

Pesti Ház - Átrium 2

Dévai utca 19

Lőportár u. 9.

Lőportár u. 9.

Divinus lakópark

Röppentyű utca 32-34

KÖVESS MINKET

Lakás kereső