A CUSHMAN & WAKEFIELD kapta az év legjelentősebb ingatlanüzemeltetési megbízását

A Cushman & Wakefield (C&W) a világ legnagyobb magántulajdonban lévő kereskedelmi ingatlan tanácsadó vállalata kapta meg a Resideal kiskereskedelmi portfóliójába tartozó 4, vidéki bevásárlóközpont üzemeltetési és bérbeadási, továbbá 1 kiskereskedelmi park üzemeltetési megbízását. A Pécsett, Sopronban, Szombathelyen és Veszprémben található plázák, továbbá a Zalaegerszegen található kereskedelmi park összterülete hozzávetőlegesen nettó 50,000 négyzetméter.

A C&W ingatlanüzemeltetési csapata végzi majd a központok gördülékeny napi működését, különös tekintettel a bérbeadásra, az üzemeltetésre, a marketingre, a pénzügyi feladatokra és a technikai háttér biztosítására. Általános ingatlanüzemeltetési feladatai mellett, a C&W kiemelt figyelmet fordít majd az épületek kihasználtságának növelésére, a megfelelő bérlői összetétel kialakítására, valamint a vállalat helyi és központi csapatai biztosítják majd a bevétel maximálizálását. A Resideal ingatlanüzemeltetési ágazatával karöltve a C&W megbízható és magas színvonalú szolgáltatást nyújt majd a bérlők részére, melynek segítségével javít az ingatlanok teljesítményén és növeli értéküket.  

 

Pados Gergely, a C&W budapesti irodájának ügyvezető igazgatója elmondta: “Örülünk, hogy elnyertük az idei év eddigi legjelentősebb ingatlanüzemeltetési megbízását. Biztosak vagyunk benne, hogy jelentős kiskereskedelmi és üzemeltetési tapasztalatunkkal javítani tudunk ezen ingatlanok teljesítményén és egy új megközelítéssel növelhetjük a portfolió bevételeit, ezáltal annak értékét. Megbízásunk során olyan új rendszert és technológiai platformot használunk majd, melyekkel minőségi szolgáltatást és innovatív megoldásokat nyújthatunk.”

 

Anselmo Szabolcs, a C&W kiskereskedelmi ingatlanüzemeltetéssel foglalkozó üzletágának vezetője hozzátette: “Egy ilyen, kihívásokkal teli gazdasági környezetben, ahol ennyire kevés vidéki és városi kiskereskedelmi fejlesztés van, ez egy kiemelkedő lehetőségnek számít. Örülünk, hogy a Resideal felismerte széleskörű kiskereskedelmi és üzemeltetési tapasztalatainkat és minket választott. Fő felelősségeink közé tartozik majd a bevásárlóközpont üzemeltetés, az adminisztráció, a bérleti díjak és közös költségek beszedése, a közös költségek kezelése, marketing, könyvelés és pénzügyi riportolás, a facility management felügyelete valamint a bérlőkkel való kapcsolattartás.”

 

Gajdos Dániel, a Resideal Zrt. vezérigazgatója elmondta: “A Resideal, mint egy kereskedelmi bank ingatlankezelője figyelemmel kell, hogy legyen a megvásárolt ingatlanok profitabilitására és támogatnia kell azt. A C&W széleskörű tapasztalata és szakmai tudása jelen esetben kulcsfontosságú lehet.”

 

A C&W jelenleg 61 ingatlant, összesen 529,000 négyzetmétert üzemeltet.


Lakás és lakópark ajánló

Danubio

Vizafogó utca

Panoráma Lakópark Velence

Panoráma út 39.

Herbal Residence

Gyógyfű utca 25

Loft Astoria

Múzeum Krt. 1/b

Tetris Ház

Mezőkövesd út 2

KÖVESS MINKET









Lakás kereső