A Wing értékesítette részesedését a Marketben

Wing Zrt. eladta a Market Építő Zrt.-ben meglévő ötvenegy százalékos részesedését a Garharrt Invest 2014 Zrt-nek.

A Market több mint tizenkét évig a Wing Csoport részét képezte. Ezen időszak alatt a Market árbevétele tízszeresére emelkedett és az ország meghatározó magasépítő-ipari vállalkozásává növekedett.

 

A Wing Zrt. az egyik legnagyobb magyar, magántulajdonban lévő - projektportfólióval és ingatlanszolgáltatásokra specializálódott leányvállalatokkal rendelkező - ingatlanvállalkozás. Fejlesztései között számos díjnyertes beruházás megtalálható, például a Millenáris Irodaházak, az Átrium Park, az Allianz székház, a Corvinus Egyetem új épülete és a Studium Irodaház, a Máriássy Ház, az East Gate Business Park, a Dél-pesti Üzleti Park, az egri Agria Park vagy a legújabb kereskedelmi fejlesztése a Hegyvidék Bevásárlóközpont.

 

 

FTC StadionA Market Építő Zrt. az ország vezető magasépítő-ipari vállalkozása, tevékenysége kiterjed a szektor minden területére. Portfoliója széleskörű, az üzleti célú ingatlanok - raktárcsarnokok, irodaházak - mellett sportlétesítmények, oktatási intézmények, butikszállodák és luxusüzletek egyaránt a cég referenciamunkái között szerepelnek. A Market számos építőipari díj tulajdonosa.

Forrás: WING Zrt.

Lakás és lakópark ajánló

Palotás Kert Lakópark

Palotás utca 9.

Duna Terasz Premium

Úszódaru utca 14.

Spanyolkert

Semmelweis utca

Admirál Házak

Lóczy utca 44.

K62 Residence Zugló

Kövér Lajos utca 62.

Forest Hill

Pusztakúti út 10

KÖVESS MINKET









Lakás kereső