Európai befektetéskezelő üzletágat indít a Futureal

A Futureal ingatlanfejlesztő cég elindította ingatlanbefektetési és vagyonkezelési üzletágát. A Futureal Investment Partners magas értéknövekedési potenciállal rendelkező befektetésekre összpontosít Európa-szerte.

A Futureal Investment Partners kiemelkedő intézményi és komoly vagyonnal rendelkező magántőke-befektetőkkel közösen fog beruházni az irodai, logisztikai és kiskereskedelmi szektorban Közép- és Nyugat-Európában egyaránt. Az új vállalat üzleti stratégiájának részét képezik a fejlesztési, felújítási és újrapozícionálási projektek - közölte a Futureal.

A jelenleg nyolc szakemberből álló csapatot Karol Pilniewicz, a Cromwell Property Group közép-kelet-európai régiójának korábbi vezetője irányítja, aki a közép-kelet-európai piacokra fog összpontosítani. Szorosan együttműködik Hornok Balázzsal, a Rockspring Property Investment Managers korábbi európai akvizíciós igazgatójával, aki a cégcsoport nyugat-európai országokat és az Egyesült Államokat érintő befektetési stratégiájáért felel.

 A csapat további tagjai ezt megelőzően többek között a Cushman & Wakefield, a JLL, a Griffin Real Estate és a 7R cégeknél szereztek átfogó szakmai ismerteket - fűzte hozzá a közlemény.  

Forrás: Privátbankár

Lakás és lakópark ajánló

Marina Life

Mura utca 2.

Csillaghegy Residence

Szent István utca 85.

Pacific Park

Angyalföldi út 19-23

Danubio

Vizafogó utca

KÖVESS MINKET









Lakás kereső