Ingatlant venne? Licitáljon!

A fejlett, nagy múltú ingatlanpiacokon már alkalmazzák nyílt piaci értékesítésnél, de Magyarországon eddig csak a kényszer-értékesítés, végrehajtás vagy banki ingatlan esetén találkozhattunk a licit és az aukció fogalmával. Lassan mi is elkezdhetjük megtanulni ezt az értékesítési lehetőséget.

A Duna House innovációjaként folynak az előkészületek az első szabadpiaci ingatlan aukciós portál és az ehhez kapcsolódó rendszer beüzemelésére. Az aukció során az eladók maguk kínálják megvételre az ingatlant. Lesznek olyanok, akik hosszabb ideje próbálkoznak az eladással sikertelenül, és így adnának neki még egy esélyt. Akinek viszont az ingatlanára sok a jelentkező és bizonytalan az árban, az aukció során a vevők igénye alapján árazódhat be az ingatlan, és derülhet ki, hogy mi az a legmagasabb ár amin vevő ajánlatot tesz.

 

licitAkit érdekel ez az új ingatlan értékesítési vagy vásárlási lehetőség megismerkedhet vele a  www.ingatlanaukcio.hu oldalán. Már most is kereshet az ingatlanok között számára tetszőt, az első aukció várhatóan hétfőn indul.

 

A vevők regisztrálás nélkül is böngészhetnek az ingatlanok között, de ha regisztrálnak, akkor további információkhoz is jutnak. Megtudhatják a ingatlan paramétereit, címét és ha az ingatlanban nyílt napot szerveznek, az időpontot amikor meg lehet tekinteni. Vélhetően az ingatlanosok segítségével szervezett ingatlan bejárásokra is van lehetőség. A licitálás jogáért a vevők krediteket vásárolhatnak és rendelhetik azokat a kiválasztott ingatlanhoz. A licit nyertese vételi ajánlatot tehet az ingatlanra.

Forrás: Duna House

Lakás és lakópark ajánló

Lelle Resort

Honvéd utca

Kartács Park

Kartács utca

NOVUS Házak Biatorbágy

Ohmüllner Márton sétány

Unipark Buda

Bartók Béla út

KÖVESS MINKET









Lakás kereső