Jótékonysági futóverseny szeptember közepén!

Az Élelmiszerbank az információgyűjtés és publicitás eszközeivel teremt kapcsolatot a felhalmozódó élelmiszer-feleslegek és az arra rászorulók között, hogy ezzel elősegítse a szegénység, az éhezés és az alultápláltság csökkenését. Az Élelmiszerbank most olyan támogatókat keres, akik jótékonysági futóversenyen vennének részt.

Az Élelmiszerbank a vállalkozó kedvű futókat arra kéri, hogy a futóversenyeken a Magyar Élelmiszerbank Egyesületért fussanak és baráti, ismeretségi körben hirdessék a futást és kérjék ismerőseiket, barátaikat, hogy tegyék ugyanezt és a támogatást és ajánlják az Élelmiszerbank céljaira!



Az eddigi magyar ilyen irányú gyakorlatok leginkább mozgással, sportolással kapcsolatban álló szervezetektől kerültek ki saját fejlesztésű online felülettel, viszont néhány hónapja a jóügyekért.hu oldal már bármilyen szervezet számára lehetővé teszi az ilyen típusú adománygyűjtő akciók lebonyolítását.



 2014. szeptember 14.-i Wizz Air Budapest Félmaraton

 

Futás az Élelmiszerbankért


Ha tudják vállalni valamelyik táv teljesítését és ezzel együtt, összekötve az adománygyűjtéssel, a futást az Élelmiszerbankért, jelentkezzenek be a  lorincz.edina@elelmiszerbank.hu e-mail címen.

Forrás: Magyar Élelmiszerbank

Lakás és lakópark ajánló

Lelle Resort

Honvéd utca

Gergely Garden

Gergely utca 75.

Benczur 11

Benczúr utca 11

Amphora Ház

Lenhossék utca 30.

Loft Astoria

Múzeum Krt. 1/b

KÖVESS MINKET









Lakás kereső