Mi legyen az autóval? P+R lehetőségek a KÖKI-ben

Ahhoz, hogy a fővárosi tömegközlekedést igénybe vehessék, az agglomerációban lakók egy része autóval érkezik a metróállomásokra. A gépkocsik - gyakran egész napi - parkolására azonban nem mindenhol van lehetőség.

A Kőbánya-Kispest metróállomás melletti Köki terminálon – amely 3-as metróvonal végállomása – a Főváros által üzemeltetett P R fedett és nyitott parkolóban is hagyhatják autóikat az utasok.

 

KÖKI P RAz új, 330 férőhelyes parkolóház a Köki Terminál bevásárlóközpont közelében jelenleg is üzemelő nyitott, 206 gépkocsi fogadására alkalmas BKK üzemeltetésű P R parkoló mellett kínál parkolási lehetőséget a dél-pesti térségből érkező autósoknak az M3-as metró kőbánya-kispesti végállomásánál.

 

A metróvégállomásnál így létrejött Budapest legnagyobb P R kapacitása, ahol több mint 530 autó részére van parkolási lehetőség. A parkolásért alkalmanként, ami akár az egész napot is jelentheti, 350 forintot kell fizetni, ami nagyjából vonaljegy ára. A Köki Terminál melletti P R parkoló azoknak is jól jöhet, akik 4-es metró vonalat használják, hiszen az új vonal egy átszállással innen is elérhető. Arról nem is beszélve, hogy az utasok helyben a bevásárlásaikat is elintézhetik.

Forrás: KÖKI Terminál

Lakás és lakópark ajánló

Péterhegyi lakópark

Péterhegyi út 77.

Viza Apartmanház III. ütem

Vizafogó és Révész u.

Green Court Residences

Taksony utca 9.

Lőportár u. 9.

Lőportár u. 9.

Benczur 11

Benczúr utca 11

KÖVESS MINKET









Lakás kereső