Nevet változtat az OTP Lakáslízing Zrt

Június utolsó napjától OTP Lakáslízing Zrt. helyett OTP Ingatlanlízing Zrt. néven folytatja tevékenységét az OTP Csoport lakó- és kereskedelmi ingatlanok lízingelésével foglalkozó leányvállalata - közölte az immár új nevű társaság hétfőn.

A névváltozást az ügyfélfókusz kiszélesítése indokolja, mivel a lakossági ügyfelek és a lakások mellett első lépésben a kis- és középvállalkozások felé, később pedig majd a nagyvállalkozások felé is nyitni kíván a cég.

A finanszírozott ingatlanok köre ennek megfelelően bővül majd, például a kis- és középvállalkozások esetében főleg kereskedelmi- és iroda (rendelő) célú ingatlanok jelenhetnek meg - idézi a közlemény Virág Attilát, az OTP Ingatlanlízing vezérigazgatóját. A változás ellenére hosszú ideig még a lakás célú lízing lesz a társaság legfontosabb és legnagyobb volumenű finanszírozási területe.

A lakáscélú lízing terméket az OTP Ingatlanlízing Zrt. jogelődje vezette be 2005-ben Magyarországon, azóta a társaság folyamatosan piacvezető a jelenleg 50 milliárd forintosra rúgó lakossági piacon, több mint 50 százalékos részesedéssel. A cég szabad felhasználású lízinget is kínál, termékei forint mellett euróban is igényelhetőek.

Forrás: MTI

Lakás és lakópark ajánló

Pacific Park

Angyalföldi út 19-23

Herbal Residence

Gyógyfű utca 25

Elite Park

Barázda utca

Bakony-kert

József Attila utca

Sasad Liget V-VI. ütem

Beregszász út 6/b

KÖVESS MINKET









Lakás kereső