Pozsonyban kezd 23 700 négyzetméteres spekulatív fejlesztésbe a Prologis

A Prologis, Inc., a globális vezető ipari-ingatlan vállalat 23 700 négyzetméteres épület fejlesztését jelentette be a Prologis Park Bratislava területén.

Az év végére felépülő létesítmény közel negyven százalékát már előre kibérelte a Geis Group, Csehország és Szlovákia egyik komplex szállítmányozási és logisztikai szolgáltatásokat kínáló vállalata. A Geis egy pozsonyi barnamezős helyszínről költözik a Prologis Park Bratislava DC7B elnevezésű, modern cross-dock logisztikai épületbe, amely a D1-es autópálya első kijárata mellett, Pozsony központjától 24 kilométerre keletre, Senec-től pedig 2 kilométerre található.

 

Prologis BratislavaA parkban nemrég átadott 24 500 négyzetméteres, szintén spekulatív DC7A mára elérte a teljes kihasználtságot, májusban a DB Schenker, a Deutsche Bahn AG 100%-os leányvállalata bérelte ki az utolsó elérhető 4 600 négyzetméteres egységet. A DC7B épület elkészülésével a park összes területe eléri a 232 000 négyzetmétert.

 

„Örömmel fogunk ismét spekulatív építkezésbe a Prologis Park Bratislava területén” – mondta Ben Bannatyne, a Prologis régiós vezetője. „Az előzetes bérbeadás jól mutatja, mennyire értékes helyszíne a Prologis Park Bratislava a pozsonyi piacnak, és az egész szlovák régiónak is.”

 

A Prologis vezető ipari ingatlan szolgáltató Szlovákiában, három parkjában (Pozsony (Senec), Galanta (Gan) és Nove Mesto) 430 000 négyezetméter disztribúciós területtel 2014. március 31-i adatok szerint.

Forrás: ProLogis

Lakás és lakópark ajánló

Danubio

Vizafogó utca

Somfa Liget

Makk utca 3.

Csengery Garden

Csengery u. 22.

Sasad Liget V-VI. ütem

Beregszász út 6/b

Smart13

Szabolcs utca 24

Viza Apartmanház III. ütem

Vizafogó és Révész u.

KÖVESS MINKET









Lakás kereső