Új tulajdonos a vezető irodakereső portálnál

Új tulajdonosnál kap még nagyobb lendületet Magyarország vezető iroda- és raktárkereső portálja, az Irodahaz.info és a Raktar.info. Az új tulajdonos közleménye komoly terveket vetít előre a tranzakció kapcsán.

A Mapsolutions Zrt. szeptember végén megvásárolta az Irodahaz.info és a Raktar.info portálokat az eddigi tulajdonostól, a Website Netsolution Zrt.-től. A napokban lezárt tranzakció keretében az Irodahaz.info és a Raktar.info portálokhoz kapcsolódó összes kiadói jog és domain név a Mapsolutions Zrt. tulajdonába került.

 

 

A Mapsolutions közleménye szerint a szolgáltatások továbbfejlesztése és új területekre történő kiterjesztése érdekében az új tulajdonos stratégiai megállapodást kötött a Portfolio.hu Médiacsoporttal. Az új tulajdonos a közleményben kifejtette, hogy terveik szerint a stratégiai szövetség és a tervezett új fejlesztések eredményeként az Irodahaz.info és a Raktar.info nemcsak megtartja és tovább erősíti vezető szerepét Magyarországon, de középtávon a közép-európai régió vezető online ingatlankereső csoportjává is válik.

Forrás: Portfolio.hu

Lakás és lakópark ajánló

K62 Residence Zugló

Kövér Lajos utca 62.

Unipark Buda

Bartók Béla út

Somfa Liget

Makk utca 3.

Völgy Liget

Völgy utca 10.

Frangipani24

Frangepán utca 24.

KÖVESS MINKET









Lakás kereső