Új tulajdonos a vezető irodakereső portálnál

Új tulajdonosnál kap még nagyobb lendületet Magyarország vezető iroda- és raktárkereső portálja, az Irodahaz.info és a Raktar.info. Az új tulajdonos közleménye komoly terveket vetít előre a tranzakció kapcsán.

A Mapsolutions Zrt. szeptember végén megvásárolta az Irodahaz.info és a Raktar.info portálokat az eddigi tulajdonostól, a Website Netsolution Zrt.-től. A napokban lezárt tranzakció keretében az Irodahaz.info és a Raktar.info portálokhoz kapcsolódó összes kiadói jog és domain név a Mapsolutions Zrt. tulajdonába került.

 

 

A Mapsolutions közleménye szerint a szolgáltatások továbbfejlesztése és új területekre történő kiterjesztése érdekében az új tulajdonos stratégiai megállapodást kötött a Portfolio.hu Médiacsoporttal. Az új tulajdonos a közleményben kifejtette, hogy terveik szerint a stratégiai szövetség és a tervezett új fejlesztések eredményeként az Irodahaz.info és a Raktar.info nemcsak megtartja és tovább erősíti vezető szerepét Magyarországon, de középtávon a közép-európai régió vezető online ingatlankereső csoportjává is válik.

Forrás: Portfolio.hu

Lakás és lakópark ajánló

NOVUS Házak Biatorbágy

Ohmüllner Márton sétány

In Budapest

Rottenbiller utca 17.

Royal Homes Lakópark

Borbás Vince sétány

Cordia Thermal Zugló III. ütem

Fischer István utca 119.

Orgonaliget

József Attila utca 94.

Terrace Residence by Cordia

Medvetalp utca 5.

KÖVESS MINKET









Lakás kereső