Újabb bérlő az Airport City Logisztikai Parkban

A nagy múltú francia logisztikai cég, az SDV az Airport City Logisztikai Park H épületében 2014. október 1-jén nyitotta meg első magyarországi irodáját. Az iroda kiválasztásánál fontos szempont volt a reptérhez közeli elhelyezkedés, a logisztikai park nyújtotta bővülési lehetőség és a rugalmasan kezelt bérlői igények.

A francia Bolloré Group leányvállalata, az SDV kelet-közép-európai terjeszkedési stratégiája részeként megnyitotta első magyarországi irodáját, amelynek helyszíneként az Airport City Logisztikai Parkot választotta.

 

Magyarország a 22. ország Európában, ahol az SDV jelen van. Célunk, hogy Magyarország legyen a vállalat globális hálózat-fejlesztésének egyik fő állomása. E célunk megvalósításához kitűnő helyszín választás az Airport City Logisztikai Park, amely kiváló elhelyezkedésével, igényes irodai környezettel, bérbeadói rugalmasságával és helyszíni reptéri vámkezelés lehetőségével mindenműködési és kereskedelmi igényeinknek megfelel. –mondta Bagyinszki Zoltán, az SDV Hungary Zrt vezérigazgatója.

 

Örömünkre szolgál, hogy a világ egyik legnagyobb logisztikai vállalata az Airport City Logisztikai Park bérlője lett, ahol további raktár és irodaterületek állnak rendelkezésre. Számunkra bérlőink elégedettsége a legfontosabb, amelyet magas színvonalú irodai- és raktár megoldásainkkal és szolgáltatásainkkal valósítunk meg.- hangsúlyozta Lovro Adrienn, a CPI Hungary vezetője a szerződéskötés kapcsán.

 

A kiváló helyszínnek, a rugalmas kialakítási megoldásoknak és a piacvezető technikai újításoknak köszönhetően az Airport City raktárcsarnokai a 600 m2-es “small-unit” raktár egységektől egészen a több tízezer m2-es magasraktári szintig minden komplex igényt kielégítenek.

 

Az Airport City vonzerőt jelent azon logisztikai-, szállítmányozó-, gyártó cégeknek, valamint a kereskedelem területén tevékenykedő hazai és nemzetközi vállalatoknak, akik számára egyaránt fontos a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér és az M0-ás körgyűrű közelsége, továbbá a centrum könnyű elérhetősége és a komplett reptéri vámszolgáltatás biztosítása a logisztikai parkon belül. Telephelyként a világ távoli pontjaihoz biztosít azonnali kapcsolatot, mely komoly piaci előnyhöz juttatja ügyfélkörét. A logisztikai parkban olyan ismert vállalatok találták meg székhelyüket, mint a Benteler, a Panalpina, a Trilak, a Küehne Nagel és a Jas.


Lakás és lakópark ajánló

Vörösmarty West

Vörösmarty utca 73.

Gellért-hegy Residence

Hegyalja út 15.

Waterfront City

Óbuda_Óváros

Forest Hill

Pusztakúti út 10

Tópark

Sasbérc út 1.

Sasad Liget V-VI. ütem

Beregszász út 6/b

KÖVESS MINKET









Lakás kereső