Carina Residence

8230 Balatonfüred, Belterület 18/6



Lakások száma
64 Lakás
Szabad lakások száma
24 Lakás
Lakások méretei
57 - 96 m2
Eladási ár
62.5 - 170 mFt
Négyzetméter ár
1.09 - 1.77 m2
Átadás
2018 Június

Lokáció



általános leírás

Közvetlen a Balaton parton - Balatonfüreden

A CARINA RESIDENCE Balatonfüred egyik legfrekventáltabb területére tervezett földszint + 4 emelet magas 64 lakásos luxus társasház, mely az üdülőfalu délnyugati sarkában helyezkedik el.

A telekrészt délnyugatról erdőterület és nádas veszi körül, dél-délnyugati határát maga a Balaton képezi 105 méteres partszakasszal, saját stranddal, fürdőzési lehetőséggel, örök panorámával a Balatonra és a Tihanyi-félszigetre.

A leendő lakástulajdonosok és vendégek az ingatlan szélén egy teleknyúlványszerű 14 m széles, 230 m hosszú, elegáns fasorral szegélyezett kétsávos úton érkeznek meg a főbejárat előtt kialakított körforgóhoz, amelyen keresztül a garázsok és a főbejárat is kényelmesen megközelíthető. A leendő lakók kényelmét és biztonságát a beléptető rendszer, kaputelefon portára bekötött kamera rendszer, és 24 órás portaszolgálat biztosítja. Az épület 2 db személyfelvonóval rendelkezik.

A 64 lakásos luxus társasház nemcsak az elhelyezkedése miatt lesz egyedi. A társasház két épületszárnyát jól megtervezett, pihenésre, kikapcsolódásra hangolt wellness rész köti össze. A wellness részben található finn szauna, infraszauna, gőzkamra, balatoni panorámával rendelkező gyerekmedence, masszázsmedence, valamint úszómedence melyek a lakók kényelmét és maximális kikapcsolódási lehetőségét biztosítják.

A lakások egyedi alaprajzi kialakításúak, tágas terek, nagy panorámás teraszok jellemzik. A földszinti lakások mindegyike közvetlen kertkapcsolattal rendelkezik. A lakások döntő többsége balatoni panorámával rendelkezik. A leendő tulajdonosok az 56,0 m2-es lakásoktól a 150,0 m2-es penthouse lakásokig széles palettából választhatják ki a számukra legmegfelelőbb lakást. Igény szerint a belső válaszfalak módosításával lehetőség nyílik az alaprajzi kialakítás változtatására, akár két lakás összenyitására.

A Carina Residence fő jellemzői a 20 000 m2-es területen igényesen kialakított zöldterület, fákkal, növényzettel. Az épület előtti ligetes kertben helyezkedik el a kültéri úszómedence és gyerekmedence. A gyerekek szórakozási lehetőségét játszótér, a családi rendezvények biztosításának lehetőségét a területen kialakítandó grillező terület biztosítja. A wellness rész feletti lapostetőn napozó terasz kap helyet, melyen koktélbár elhelyezésére is lehetőség nyílik.

Fotók / Alaprajzok



KAPCSOLAT

VEX-HOLDING Zrt.
+36.30.277.1239

Ajánlatkérés

Carina Residence

ajánlatkérés küldése

Lakás és lakópark ajánló

Pápay Park

Pápay István u. 5.

Cordia Thermal Zugló III. ütem

Fischer István utca 119.

Práter Park

Práter utca 73.

Pesti Ház - Átrium 2

Dévai utca 19

Unipark46

Hajdú utca 46

Duna Terasz Premium

Úszódaru utca 14.

KÖVESS MINKET









Lakás kereső