Csalogány 43

1027 Budapest, Csalogány utca 43Lakások száma
99 Lakás
Szabad lakások száma
44 Lakás
Lakások méretei
44 - 142 m2
Eladási ár
58 - 112 mFt
Négyzetméter ár
1.06 - 1.15 m2
Átadás
2019 Június

Lokációáltalános leírás

Magas műszaki tartalom, 99 egyedi luxuslakás

A gondos tervezői munka által a többfunkciós épület különleges homlokzata meghatározó lesz a környéken. Az elkészült tervek alapján 99 db lakás kerül megépítésre. A lakók kényelmének érdekében az épület földszintjén egy nagy LIDL áruház, e fölött, az első emelet egészén, illetve a második emelet egy részén - a lakásoktól függetlenül megközelíthető - irodák kerülnek kialakításra.

Az „U” alakú épületben 44-142 m2 közötti, nagy erkélyes, változatos alaprajzi elrendezésű, kényelmes lakások várják lakóikat.

kulcsrakész állapotban megvalósuló, hatékony alaprajzi elrendezésű lakások nagy része két- és három szobás, 50-80 m2 közötti alapterületű lesz, de annak érdekében, hogy minden vevői igényt kielégíthessünk, választhatóak lesznek tekintélyes alapterületű négy- és ötszobás lakások is.

A legfelső emeleten nagy tetőteraszos penthouse lakások épülnek. Az épületben két lépcsőház kerül kialakításra, melyekben gyorsliftek szállítják az utasokat az emeletek között.

A gépkocsik elhelyezése mélygarázsban lesz biztosított, illetve ugyanitt kerülnek kialakításra az átlagosan 3 m2 közötti területű tárolók is.


Jövőbe mutató műszaki megoldások

különleges, egyedi külső megjelenés
tágas, élhető terek: a lakásokat úgy terveztük meg, hogy a kialakított helyiségek tudatos kialakításával, optimális tájolásával ideális otthont teremtsenek a leendő lakóknak.
nincs szükség klímára: a lakásokban padlófűtés- és mennyezet hűtés-fűtés kerül kiépítésre, biztosítva ezzel az otthonok téli-nyári temperálását.
a lakásokban lévő szobák többségének hőmérséklete egyedileg temperálható
megújuló energia: A fűtés-hűtés-melegvíz ellátásról modern és gazdaságos hőszivattyúk gondoskodnak.
alacsony fenntartási költség: az épület kiváló hőtechnikai értékkel bír, így a fenntartási költségek alacsonyan tarthatóak.

Fotók / AlaprajzokKAPCSOLAT

OTP Ingatlan Zrt.
+36.70.457.2784

Ajánlatkérés

Csalogány 43

ajánlatkérés küldése

Lakás és lakópark ajánló

Somfa Liget

Makk utca 3.

Julianus ház

Julianus barát utca 20.

Benczur 11

Benczúr utca 11

Római Terrasse

Nánási út 75-77.

Csengery Garden

Csengery u. 22.

KÖVESS MINKET

Lakás kereső