Foldana Family

1135 Budapest, Szent László út 47



Lakások száma
53 Lakás
Szabad lakások száma
22 Lakás
Lakások méretei
32 - 110 m2
Eladási ár
n/a
Négyzetméter ár
n/a
Átadás
n/a

Lokáció



Elhelyezkedés

Az általunk építendő társasház, egy 38 lakásos lakóépület a Szent László út és a Tatai utca között lévő teleken fog elkészülni. A hely kiváló közlekedési útvonalak közelében található. A lakóház elhelyezkedéséből adódóan tökéletes választás, ha szeretnek csendes környéken lakni, ám nem szeretnének lemondani a belváros gyors eléréséről. Ebben segíti azokat, akik a tömegközlekedést használják, a pár perc sétára található 14-es villamos, amellyel hamar elérhető az 1-es villamos illetve a 3-as metró, valamint a lakótömbhöz közeli utcában van a 30-as, 30A-s, 230-as, 32-es, 105-ös autóbusz és a 914-es, 914A-s éjszakai járat megállója is. Az ingatlant autóval is egyszerű megközelíteni, az M3-as autópálya bevezetője pár percre található.
A terület infrastrukturális ellátottsága minden igényt kielégít, a közelben több orvosi rendelő, gyógyszertár, óvoda, iskola található. A Nyírő Gyula Kórház (Lehel u. 59.) 8 percre és a XIII. kerületi Egészségügyi Szolgálat szakrendelője (Szegedi út 17.) 7 percre, a Napraforgó Tagóvoda (Petneházy u. 69.) 5 percre, a Csata utcai Általános Iskola (Csata u. 20.) 9 percre található.

A Váci úti Tesco hipermarket, a Kika lakberendezési áruház, az Újpesti piac és a Lehel téri piac, valamint az Újpesti városközpont autóval és tömegközlekedéssel is rövid idő alatt elérhető. Az ingatlan vonzáskörzetében (Béke tér) található az önkormányzat épülete, melynek közelsége a hivatalos ügyek elintézésében nagy segítséget nyújt. A környék kisebb-nagyobb boltokkal, szupermarketekkel (CBA, LIDL) is jól el van látva, valamint több bankfiók is van, így a pénzügyek bonyolításához sem kell messzire menni. Aki a könnyed kikapcsolódást keresi annak a Duna Plaza lehet célpont, ahol több étterem, mozi, üzlet várja a szórakozni vagy vásárolni vágyókat.

általános leírás

Az épületek a Szent László út és a Tatai utca között fognak elhelyezkedni. Mindkét épület rendelkezik főbejárattal és garázs bejárattal. Az épület tájolása kelet-nyugati, ezért a lakások szintén kelet-nyugati tájolású.

A Foldana Family Társasház 38 lakásos Fszt + 5 emelet, azaz 6 szintes épület, a földszinten és a -1 szinten 38 db gépjármű elhelyezésére szolgáló teremgarázsokkal rendelkezik.

Az épületen 10 cm hőszigetelő rendszer kerül kialakításra, a lakások fűtése és melegvíz ellátása korszerű kondenzációs központi gázkazánról kerül biztosításra, a fogyasztás mérése egyedi hőmennyiségmérővel és melegvízmérővel történik, amelyek a lakáson kívül lesznek elhelyezve a gördülékeny elszámolás érdekében.

Minden épületben 1-1 db 13 személyes Schindler márkájú felvonó kerül beépítésre.

A földszinti fogadótér exkluzív minőségben kerül kivitelezésre, a postaládák a falba vannak süllyesztve.

A közös belső udvaron 300 m2 díszkert létesül automata öntözőrendszerrel. Az épület körbe, a bejárati ajtók, a belső kert, valamint a teremgarázs biztonsági kamerával kerül megfigyelésre.

Fotók / Alaprajzok



KAPCSOLAT

Foldana Liget Kft.
+36.1.255.2055

Ajánlatkérés

Foldana Family

ajánlatkérés küldése

Lakás és lakópark ajánló

Németvölgyi Residence

Stromfeld Aurél út 29-33.

Pápay Park

Pápay István u. 5.

Bauer Residence

Bauer Sándor u. 3.

Római Terrasse

Nánási út 75-77.

Fagyöngy Lakópark

Valéria utca 13

KÖVESS MINKET









Lakás kereső