Ha11er

1096 Budapest, Haller utca 11.Lakások száma
247 Lakás
Szabad lakások száma
247 Lakás
Lakások méretei
42 - 80 m2
Eladási ár
27 - 56 mFt
Négyzetméter ár
0.64 - 0.7 m2
Átadás
2019 December

LokációElhelyezkedés

A Haller utca Budapest 9. kerületének egyik legfrekventáltabb utcája. Gyalogosan megközelíthetőek kulturális és oktatási intézmények, a Szent István Kórház, a Ferencvárosi Művelődési Központ (FMK), a IX. kerületi önkormányzat több ügyfélszolgálata, a rendőrség és az NAV regionális irodája. A lokáció kitűnően megközelíthető villamossal az M3-as metró Nagyvárad téri megállójától, a Duna felől pedig HÉV-vel, illetve a Keleti-pályaudvar is egy villamosvonalon elérhető.

Tömegközlekedéssel néhány percnyi távolságra található a SOTE, az NKE, a BME és az ELTE. A közeli Népliget és a Duna-part pedig kellemes sportolási és rekreációs lehetőséget nyújt.

általános leírás

A Ha11er három építési ütemben megvalósuló nagyberuházás, amelynek első üteme 2017 őszén indul, és az első lakásátadások 2019 elejére váratók. Az első ütemben 66 különböző lakásalaprajz alapján, 247 db, 30-130 nm közötti, saját teraszos, zöldenergiát hasznosító, ultramodern lakás épül. Kiemelt szerep jut az otthonokban online is nyomon követhető, környezettudatos energiafelhasználásnak, amelyet a legújabb megújuló energiakoncepció alapján terveztek az épületbe. A lakók kényelmét szolgálják a szintenként kialakított tároló helységek, valamint a 425 férőhelyes teremgarázs, ahol a közös kerékpártároló is helyet kap. A közösségi élményt szolgálja továbbá az átriumos belső kert és a napozó terasz is. A lakások mellett az épület aljában kereskedelmi egységek is helyet kapnak: szupermarket és drogéria szolgálja majd a lakók kényelmét.

Fotók / AlaprajzokKAPCSOLAT

Alfa Haller Kft.
+36.70.335.4222

Ajánlatkérés

Ha11er

ajánlatkérés küldése

Lakás és lakópark ajánló

Elite Park

Barázda utca

Benczur 11

Benczúr utca 11

K62 Residence Zugló

Kövér Lajos utca 62.

Green Court Residences

Taksony utca 9.

Terrace Residence by Cordia

Medvetalp utca 5.

Dunaliget lakópark

Jégmadár utca 2.

KÖVESS MINKET

Lakás kereső