Épülő

Mandala Kert II. ütem

1149 Budapest, Egressy út 31-33.Parkolók

Parkoló típusa:
Felszíni
Parkolóhelyek:
136 Parkoló
Parkolási díj:
1.2 Ft/gk/hó + ÁFA

BÉRLETI DÍJ SZÁMÍTÁSAm2

KAPCSOLAT, BÉRBEADÁS

AL Holding
+36.1.450.0800

Fotók / Alaprajzok

LokációElhelyezkedés

A Mandala Kert bejárata az Egressy útról nyílik, mindössze 10 perc sétára található a Hungária körúttól, 1 villamosmegállóra a 2-es metrótól, 3 villamosmegállóra az 1-es metrótól, pár percre az M3-as autópályától, pár száz méterre a Thököly úttól, ahonnan 7-es busszal néhány megálló a belváros.

A Kertet a közösség nyugalma érdekében minden oldalról kerítés öleli körbe. A főbejárati kapunál 24 órás portaszolgálat ügyel a lakók értékeinek biztonságára. A személy- és autóforgalom útvonalát elkülönítettük, hogy a lakások és a pihenőpark nyugalma egész nap zavartalan maradjon. A délnyugati oldalon utcát alakítottunk ki a gyalogosok számára, ezen érhetők el a felszíni parkolók, illetve a földszinti teremgarázsok.

A Kert környezetében alacsony építésű, zölddel körülvett lakóépületek állnak, ezekhez igazodik stílusában, léptékével és a parkosítás mértékével a Mandala Kert. Az ott található A, B, C és D épületek - a Mandala Kert területéhez képest - csupán a terület 25%-át foglalják el. A különálló, kertre néző bejárattal rendelkező téglaburkolatú, hangulatos megjelenésű épületek egymáshoz képest lazán, kellemes térélményt biztosító távolságra helyezkednek el. Az A és B épületek földszintjén a lakók kényelmét és igényeik kielégítését szolgáló üzletek és irodák számára alkalmas helyiségeket alakítunk ki.

Jellemzők

AL Holding, partner az otthonteremtésben

Közvetlen ügyfélkapcsolat
Függetlenül attól, hogy első otthonunk megvásárlása előtt állunk - csekély tapasztalattal, vagy tapasztalt lakásvásárlók vagyunk-, mindannyiunk számára fontos, hogy új otthonunk kiválasztásakor megfelelő szakmai és emberi segítséget kapjunk.
Szívesen látjuk értékesítési irodánkban, ahol kollégánk - mint az Ön személyes ügyintézője - bemutatja Társaságunk aktuális lakásépítő projektjeit, szakértő segítséget nyújt Önnek a megfelelő lakás kiválasztásában, illetve az adás-vétel során, a birtokba adásig, ő képvieli az Ön érdekeit, előkészíti az adás-vételhez szükséges szerződéseket, és folyamatosan tájékoztatja Önt az éppen esedékes teendőiről.

Megoldások egyéni ízlés szerint
Egy új lakásnak számos előnye van. Mindegyik közül talán a legfontosabb, hogy egyéni elképzelésünk szerint alakíthatjuk ki belső elrendezését, és már az első pillanattól fogva egy saját ízlésünk szerint felszerelt és berendezett lakásban élvezhetjük az otthon kényelmét.
A lakásavatót azonban sok töprengés és keresgélés előzi meg. Szívesen átugornánk a tanácstalanságtól hosszúra nyúló heteket. Tudjuk, hogy a jó döntéshez, a helyes választáshoz nem csupán a fantáziánkra van szükségünk. Legalább annyira fontos, hogy legyen szakértő tanácsadónk.

Értékesítési irodánkban személyes kapcsolattartó munkatársunk nyújt Önnek segítséget abban, hogy vágyai a legoptimálisabban valósuljanak meg. Vásárlóinkat azonban nem csak értékes tanácsokkal látjuk el, de a megvásárolt lakás egyedi belső kialakítására, a burkolattípusok és -fajták egyedi kiválasztására is lehetőséget biztosítunk. A belső kialakítás módosítására - egyszeri alkalommal - szintén térítésmentesen adunk lehetőséget, az adásvételi szerződés aláírását követően.

Minden egy helyen, kényelmesen
Ügyfeleink kényelmét mindennél fontosabbnak tartjuk, ezért Értékesítési irodánk szolgáltatásait, valamint a burkolatokat, illetve a konyhabútorokat és -berendezéseket kínáló bemutatótermeket egy helyre szerveztük, ezzel rengeteg időt és energiát megtakarítva, akár fél nap alatt kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb termékeket. Természetesen a burkolatok kiválasztása és a konyha berendezése alapos tájékozódást és tervezést igényel. Szolgáltatásaink központosításakor erre is gondoltunk, így Ön már akkor megtekintheti kínálatunkat, amikor először felkeresi irodánkat.
A végleges választás azonban még ennél is nehezebb lehet, tudjuk ezt jól, ezért ügyfeleinknek elég időt hagyunk,
így akár az építkezés egy későbbi szakaszában is meghozhatják végső döntésüket.

A műszaki módosítás során Önnek az alábbiakra nyílik lehetősége:
ˇ lakásának beosztását a belső válaszfalak áthelyeztetésével megváltoztathatja
ˇ a belső terekben kiépítendő elektromos hálózat csatlakozóinak helyét szükség szerint módosíthatja
ˇ 100 m2-es konyhastúdió választékából választhat, kérheti konyhatervező szakemberünk segítségét
ˇ alapáron 10-féle színű konyhafrontból és 5-féle marásmintából választva állíthatja össze konyháját
ˇ a bemutatóterem kínálatából természetesen különleges elképzeléseinek megfelelő összeállításra is nyílik lehetőség
ˇ a 100 m2-es fürdőszoba-stúdió alapáras választékából 25-féle fürdőburkolatból, 16-féle konyhaburkolatból, ezen felül 80-féle kerámiapadló- és csempeburkolatból választhat
ˇ otthonának melegburkolatát " az alapárért " 16-féle laminált parkettából választhatja ki, ezen felül szalagparkettát is kérhet

Az alaprajzot érintő változtatások
Összenyithat helyiségeket, kérhet plusz falazást is. Emellett az elektromos vezetékek és csatlakozók egyéni elhelyezését is kérheti (pl. plusz konnektorkiállások, illetve az eredetik áthelyezése). A szabvány szerinti megvalósíthatóság és a biztonságos kivitelezhetőség érdekében az előbbi változtatásokhoz szükséges a tervezők jóváhagyása.


A módosítás menete
- Vevőszolgálati építész kollégánk fogadja Önt egy, a szerződés aláírásakor egyeztetett időpontban, a Gömb utcai irodánkban.
- Teljes körű tájékoztatás adunk az Ön lakásának építészeti, gépészeti, illetve villamossági jellemzőiről - a változtatások méretétől, mennyiségétől függően 1-1,5 órát igényel a megbeszélés.
- Kollégáink átkísérik Önt az Értékesítési iroda szomszédságában lévő burkolatos stúdióba, ahol kiválaszthatja a vizeshelyiségek burkolatát, a szanitereket és a csaptelepeket.
- Ezt követően a konyhabútor-stúdióban terveztetheti meg és választhatja ki egyedi konyhabútorát, és megtekintheti a beépítendő konyhagépeket.
- A módosítás lezárásaként személyre szabott költségvetés, illetve szöveges leírás készül az egyedi igények rögzítésével, azok pontos költségének megjelölésével.


Segítség banki és hitelügyintézésben

Az AL Holding a piacon elsőként lépett annak érdekében, hogy ügyfelei válláról levegye a lakáshitel-igényléssel kapcsolatos teendők gondját. Banki partnereinkkel való szoros együttműködésünk lehetővé teszi azt is, hogy ügyfeleink olyan kedvező és egyedi hitelkonstrukciókat vegyenek igénybe, amit a pénzintézetek kizárólag Társaságunk ügyfelei számára tesznek elérhetővé, s amelyek jelentős megtakarítást eredményeznek a hitelfelvételhez kapcsolódó egyszeri költségek tekintetében is. Mindemellett az AL Holding azon ügyfelei számára is megkönnyíti a legkedvezőbb finanszírozási lehetőség megtalálását, akik nem a projektfinanszírozó bank által kínált lehetőségek közül választanának.

- Értékesítési irodánk banki referense, a hitelügyek specialistájaként, az értékes információkon túl, gyakorlati segítséget is nyújt Önnek: összegyűjti az igényléshez szükséges nyomtatványokat, segít azok helyes kitöltésében, előkészíti az elbíráláshoz szükséges okmányokat, így Önnek csupán a közjegyző előtti aláírás miatt szükséges személyesen befáradnia a bankba.
- A vételárakat illetően, akár teljes egészében önerőből finanszírozza, akár banki hitelt vesz igénybe, biztosan megtaláljuk az Önnek leginkább megfelelő konstrukciót.
- Lehetőséget biztosítunk arra, hogy az Ön igényeinek leginkább megfelelő ütemezésben finanszírozza lakását. Igaz ez abban az esetben is, ha bankhitelből vagy önerőből kívánja megfizetni a vételárat. Ez azt is jelentheti, hogy a szerződéskötést követően Önnek csak a kívánt önrészt (önerőből történő vételár finanszírozás esetén minimum 20%) kell átutalnia az AL Holding zárolt számlájára. A maradékösszeget önerőből finanszírozott vásárlás esetén Önnek, illetve banki hitelből történő finanszírozás esetén az Ön bankjának (nem szükséges, hogy hitelének finanszírozásához az AL Holding banki partnerei közül válasszon) csak a lakás műszaki átadását követően kell utalnia.
- Ez azzal az előnnyel járhat, hogy Önnek nem kell egyidejűleg törlesztőrészletet és albérleti díjat fizetnie.
- Ha már meglévő lakásának eladásából fedezné a vételár nagy részét, akkor ráér eladni lakását az új otthonába történő beköltözésekor is.

Biztonság és kényelem a birtokba vétel után
A birtokba vétel után a Társasház megkezdi önálló életét. Az épület működtetése és karbantartása olyan
feladatokat ró a tulajdonosokra, amiket szakértelem és idő híján saját maguk nem vállalhatnak.

Társaságunk az Ön kényelme, valamint a Társasház gazdaságos és szakszerű üzemeltetése érdekében
megszervezte a ház közös ügyeinek ellátásáért felelős szakcsoportot, az AFM-et. A piacon szerzett
tapasztalatokat felhasználva az AFM gondoskodik arról, hogy Ön a birtokba adáskor már egy megalakult
és zökkenőmentesen működő társasház lakójaként költözhessen otthonába.

Az AFM ellátja a Társasház jogi képviseletét, adminisztratív feladatokat végez, felügyeli az épület állagát,
felügyeli a lakók által közösen használt berendezések és felszerelések műszaki állapotát, koordinálja
az épület és az azon belül található közös terek karbantartási, javítási munkálatait.

általános leírás

Valóságos tér, valódi élmény.

Zugló alapértékét megőrizve - a karakteres zöld kerület hangulatához alkalmazkodva - a Mandala Kert összterületének háromnegyed részét zöldkertként hagytuk, s csupán egynegyedét építettük be "pontszerűen" elrendezett lakóegységekkel. A "zöld szigetként" emlegetett Mandala Kert megvalósult első ütemének sikere igazolta azt az elképzelésünket, hogy érdemes az emberre és környezetére egyszerre koncentráló építészeti megoldásokat alkalmazni. Az épületek között lévő optimális távolság, a harmonikus térelrendezés és a tájolás körültekintő megtervezésével olyan élményhez juttattuk vásárlóinkat, amilyennel Budapest zöldövezeti területein is ritkán találkozhatnak.
A már megvalósult első ütem után ezt a filozófiát és gyakorlatot folytatjuk, hogy Ön is részesülhessen a Mandala Kert valódi élményében. Látogasson el Ön is Zugló "zöld szívébe"!

Előnyök

Közel 3 hektáron, zárt, saját kertben


KAPCSOLAT

AL Holding
+36.1.450.0800

Ajánlatkérés

Mandala Kert II. ütem

ajánlatkérés küldése

Akik most keresnek lakást

Meghirdetné lakáskeresését?

Ide kattintson!

Lakás és lakópark ajánló

Corvin Sétány lakások

Corvin Sétány

kiadó lakás0 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Átrium - Pesti Ház

Lőportár u. 20.

kiadó lakás0 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Pesti Ház – Vaskapu utca D épület

Vaskapu u. 10-14.

kiadó lakás0 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Pesti Ház – Dandár utca

Dandár utca 25.

kiadó lakás0 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Hámor Társasház 2

Sobieski J. utca 15.

kiadó lakás0 m2
bérleti díj316 - 332 €/m²/hó+áfa

Árpád-Ház

Csongor - Teve utca sarok

kiadó lakás0 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

KÖVESS MINKET

Lakás kereső