Marina Life

1138 Budapest, Mura utca 2.Lakások száma
206 Lakás
Szabad lakások száma
117 Lakás
Lakások méretei
37 - 134 m2
Eladási ár
29 - 110 mFt
Négyzetméter ár
0.79 - 0.82 m2
Átadás
2020 Február

LokációElhelyezkedés

A Marina Life elhelyezkedéséből adódóan kiváló közlekedési lehetőségekkel rendelkezik, akár autóval, busszal, metróval, hajóval vagy kerékpárral indulna útnak! A Váci út mindössze 250 méterre van, ahonnan nem csak a belváros, hanem az M0-ás autópálya is gyorsan megközelíthető. A 3-as metró Gyöngyösi utcai metrómegállója, valamint a 15-ös, 105-ös buszok, 950-es és 950A éjszakai járatok megállója 500 méterre található. Kerékpárral szeretne bejutni a belvárosba? A lakóépület előtt kijelölt kerékpárút halad el. A vízről élvezné Budapest panorámáját? Szálljon fel a D11-es hajójáratra a Meder utcai megállóban, otthonától 500 méterre!

általános leírás

A Marina Life a XIII. kerület magas presztízsű, dinamikusan fejlődő részén - a pesti Duna-parttól pár perces sétára, a Cserhalom utcában – található, nyugodt, harmonikus környezetben, tágas belső kerttel. Az itt lakók számára olyan élmények válhatnak a mindennapok részévé, mint egy kocogás a folyóparton, kajakozás a Dunán, vagy akár séta a vízparti naplementében!

A Duna-part számos lehetőséget biztosít a mindennapok fáradalmainak kipihenésére. Karnyújtásnyira található a Marina-part parkosított sétánya játszótérrel, ahonnan csodálatos panoráma nyílik a Budai-hegyekre. A hosszabb sétákat kedvelők számára a Népsziget sok felfedezni valót tartogat: vízparti ösvény, a KSI kajak-kenu egyesületének vízitelepe és nyaranta üzemelő szabadtéri büfék találhatók a szigeten, továbbá könnyen elérhető az Újpesti vasúti híd, melyen tovább folytatva a kirándulást a Római-partra is el lehet jutni.

Fotók / AlaprajzokKAPCSOLAT

Ajánlatkérés

Marina Life

ajánlatkérés küldése

Lakás és lakópark ajánló

Herbal Residence

Gyógyfű utca 25

The Gardens Budapest

Reitter ferenc utca

K62 Residence Zugló

Kövér Lajos utca 62.

Boróka Park

Vályogvető utca

Admirál Házak

Lóczy utca 44.

Kartács Park

Kartács utca

KÖVESS MINKET

Lakás kereső