Panoráma Lakópark Győr

9028 Győr, Szabadi utca



Lakások száma
42 Lakás
Szabad lakások száma
16 Lakás
Lakások méretei
58 - 87 m2
Eladási ár
21.5 - 28 mFt
Négyzetméter ár
0.32 - 0.36 m2
Átadás
2018 Október

Lokáció



általános leírás

Lakópark egy domboldalban helyezkedik el, így szinte egyedülálló panorámával rendelkezik Győr irányába. A társasházat egy új építésű körúton lehet megközelíteni, illetve a Szabadi utca felől is lesz bejárat. Telken egy csendes magánutcácska fut végig, amit két oldalról sorompóval zárunk és teszünk biztonságossá.

A társasház felső szakaszára tervezett sorházakat két oldalról rézsűbe nőtt fasor övezi, így teremtve igazán idilli környezetet a lakók számára. A kert végéből a szomszéd helyett a természetet hallhatják és láthatják. Ez igazán egyedivé és élvezhetővé teszi ezeket a sorházakat. A lakók úgy érezhetik, mintha egy kis csendes völgyben laknának elzárva a zajos világtól.

Az alsó szakaszra tervezett társasház lakásai a DNy-i irányba lettek tájolva, így az erkélyekről kiváló kilátás nyílik Győr irányába. Az élhető méretű erkélyekről végignézhető a naplemente, miközben a közeli erdősávból a természet hangjait hallgathatja.

Társasházak élhetőségét azzal fokoztuk, hogy annyi lépcsőházat terveztünk, amivel néhány lépcsőházra csak 4 lakás, néhány lépcsőházra pedig csak 6 lakás jut, így biztosítva a lépcsőházak csendességét.

Mind a sorházak és mind a társasház lakásairól elmondható, hogy mindegyik a leginkább keresett DNy-i tájolásúak, azaz nálunk minden lakás világos és jó tájolású, amitől igazán egyedi lakóparkot sikerült terveznünk.

Fotók / Alaprajzok



KAPCSOLAT

Szabadhegy Bau Kft.
+36.30.631.4609

Ajánlatkérés

Panoráma Lakópark Győr

ajánlatkérés küldése

Lakás és lakópark ajánló

Palotás Kert Lakópark

Palotás utca 9.

Gellért-hegy Residence

Hegyalja út 15.

Csillaghegy Residence

Szent István utca 85.

In Budapest

Rottenbiller utca 17.

LEO 50

Leonardo da Vinci utca 50.

Citizen Park

Jász utca 34-42.

KÖVESS MINKET









Lakás kereső