Panoráma Lakópark Győr

9028 Győr, Szabadi utca



Lakások száma
42 Lakás
Szabad lakások száma
16 Lakás
Lakások méretei
58 - 87 m2
Eladási ár
21.5 - 28 mFt
Négyzetméter ár
0.32 - 0.36 m2
Átadás
2018 Október

Lokáció



általános leírás

Lakópark egy domboldalban helyezkedik el, így szinte egyedülálló panorámával rendelkezik Győr irányába. A társasházat egy új építésű körúton lehet megközelíteni, illetve a Szabadi utca felől is lesz bejárat. Telken egy csendes magánutcácska fut végig, amit két oldalról sorompóval zárunk és teszünk biztonságossá.

A társasház felső szakaszára tervezett sorházakat két oldalról rézsűbe nőtt fasor övezi, így teremtve igazán idilli környezetet a lakók számára. A kert végéből a szomszéd helyett a természetet hallhatják és láthatják. Ez igazán egyedivé és élvezhetővé teszi ezeket a sorházakat. A lakók úgy érezhetik, mintha egy kis csendes völgyben laknának elzárva a zajos világtól.

Az alsó szakaszra tervezett társasház lakásai a DNy-i irányba lettek tájolva, így az erkélyekről kiváló kilátás nyílik Győr irányába. Az élhető méretű erkélyekről végignézhető a naplemente, miközben a közeli erdősávból a természet hangjait hallgathatja.

Társasházak élhetőségét azzal fokoztuk, hogy annyi lépcsőházat terveztünk, amivel néhány lépcsőházra csak 4 lakás, néhány lépcsőházra pedig csak 6 lakás jut, így biztosítva a lépcsőházak csendességét.

Mind a sorházak és mind a társasház lakásairól elmondható, hogy mindegyik a leginkább keresett DNy-i tájolásúak, azaz nálunk minden lakás világos és jó tájolású, amitől igazán egyedi lakóparkot sikerült terveznünk.

Fotók / Alaprajzok



KAPCSOLAT

Szabadhegy Bau Kft.
+36.30.631.4609

Ajánlatkérés

Panoráma Lakópark Győr

ajánlatkérés küldése

Lakás és lakópark ajánló

Reviczky Liget

Reviczky Gyula utca 6

Miller Residence

Miller János utca

Panoráma Lakópark Velence

Panoráma út 39.

Campus Sétány

Huszár utca 5.

Vörösmarty West

Vörösmarty utca 73.

The Gardens Budapest

Reitter ferenc utca

KÖVESS MINKET









Lakás kereső