Sun Hill Residence

1016 Budapest, Naphegy utca 29.Lakások száma
51 Lakás
Szabad lakások száma
24 Lakás
Lakások méretei
35 - 75 m2
Eladási ár
57 - 130 mFt
Négyzetméter ár
1.62 - 1.73 m2
Átadás
2018 Szeptember

KAPCSOLAT

Voltana Hungary Kft
+36.1.808.8031
Kozma Leonóra
Kozma Leonóra
Értékesítési Vezető
+36.30.234.7050

LokációElhelyezkedés

A Sun Hill Residence Buda belső részén, az I. kerületi Naphegyen található. Ott, ahol Marcus Aurelius uralkodása idején a rómaiak szőlőtőkéi sorakoztak. Azon a helyen, melyet Mátyás király a saját palotája kertjévé avatott. A Várnegyed szomszédságában található Naphegy része Buda történelmének, de része egy modern, nyüzsgő metropolisznak.

A környék egészen kiváló infrastuktúrális adottságokkal rendelkezik. Könnyen megközelíthetők a Duna felett átívelő hidak, percek alatt elérhetők a hegy alatt fekvő Krisztinaváros üzletei, elegáns kávézói és kulturális intézményei, valamint a Tabán nagy parkja is könnyen elérhetők.

Bár a városi élethez szükséges összes kellék szinte karnyújtásnyira van, az épületet csendes, átmenő forgalmat nemigen bonyolító csendes utcácskák közé épült. Ha itt él az ember, szinte nem is érzékeli, hogy alig tízpernyi autóútra van a nyüzsgő pesti Belváros, amelyet a Lánchídon és az Erzsébet hídon keresztül is könnyen elérhet. Emellett kiválóan megközelíthetőek innen a főbb budai közlekedési csomópontok, valamint az M1 és M7 autópályák is.

általános leírás

Élvezni a modern metropolisz lüktetését. Megmerítkezni a nagyvárosi élet sodrában. Majd hazatérni egy olyan otthonba, ahol a rohanás és nyüzsgés után csend, nyugalom és harmónia öleli körül. A modern igényeknek megfelelően kialakított Sun Hill Residence pontosan ezt kínálja Önnek. Ötvözi az elegáns budai lakás, a csendes, zöld környezet és a városközpont közelsége kínálta összes előnyt. Lakjon akár egyedül, vagy éppen élete párjával, legyen bár gyermekes szülő, aki ideális családi fészekre vágyik, a Sun Hill Residence tökéletes otthon lehet az Ön számára.

A két épületes komplexum Buda szívében, az I. kerület legnyugodtabb részén, a Naphegy oldalában magasodik a város fölé. Ott, ahol a történelmi múlt és a XXI. századi életforma adnak randevút egymásnak.

Ott, ahol csendes lakása ablakán kitekintve a Budai Vár panorámaképét, valamint a Sándor Palotát, az Erzsébet hidat és a Gellért-hegyet látja, ahol az erkélyre kilépve, mint óriás terepasztal, lábai előtt nyújtózik a város.

A Sun Hill Residence a nagybetűs otthon. Biztonságos menedék, ahova a mindennapok rohanása után megpihenni, gondot és fáradalmakat maga mögött hagyni érkezhet meg. Ahol a saját wellness és fitnesz centrum, a kávézó, az épület előtti park, a belső udvar látványkertje, valamint a panorámás tetőterasz és tetőkert mind az Ön és szerettei kényelmét szolgálja.

Az impozáns, mészkő homlokzatú épületek közös tereinek és a lakásainak elegáns, modern stílusát világszínvonalú nemzetközi tervezőiroda dolgozta ki, természetes anyagok felhasználásával.

Fotók / AlaprajzokKAPCSOLAT

Voltana Hungary Kft
+36.1.808.8031
Kozma Leonóra
Kozma Leonóra
Értékesítési Vezető
+36.30.234.7050

Ajánlatkérés

Sun Hill Residence

ajánlatkérés küldése

Lakás és lakópark ajánló

Waterfront City

Óbuda_Óváros

Carina Residence

Belterület 18/6

My City Residence

Hunor utca

Allure Residence Budapest

Vágóhíd utca 3.

Vörösmarty West

Vörösmarty utca 73.

KÖVESS MINKET

Lakás kereső