Tetris Ház

1116 Budapest, Mezőkövesd út 2



Lakások száma
267 Lakás
Szabad lakások száma
267 Lakás
Lakások méretei
47 - 65 m2
Eladási ár
31.5 - 40 mFt
Négyzetméter ár
0.61 - 0.66 m2
Átadás
2018 December

Lokáció



Elhelyezkedés

A Társaságunk által tervezett beruházás autóval és tömegközlekedéssel egyaránt kiválóan megközelíthető, több tömegközlekedési eszköz megállója érthető el pár perces sétával. A Mezőkövesd utca autóval a Fehérvári és a Szerémi út irányából egyaránt megközelíthető, míg a közelben megálló tömegközlekedési eszközök segítségével a Belváros mellett könnyedén elérhetők az egyetemek illetve a 4-es metró megállói is.

általános leírás

Az OTP Ingatlan Zrt egy több ütemben megvalósuló nagyberuházás első ütemeként egy 3 lépcsőházból álló, 267 db lakást és 2db üzlethelyiséget magában foglaló, egyedi megjelenésű, jövőbe mutató műszaki megoldásokat tartalmazó, Társasház építését kezdi meg 2016 nyarán.

A Tetris Ház I. ütemében megvalósuló hatékony alaprajzi elrendezésű, kulcsrakész lakások többsége másfél-kétszobás, 48-60 m2 közötti alapterületű lesz, de a vevői igények teljes körű kielégítése érdekében az épületben megtalálhatók lesznek az egyszobás garzonok és a többgyerekes családoknak szánt négyszobás lakások is, míg a legfelső emeleten nagy tetőteraszos penthouse lakások épülnek. A változatos méretű lakások mindegyikéhez nagyméretű erkély vagy intim loggia tartozik.

Fotók / Alaprajzok



KAPCSOLAT

OTP Ingatlan Zrt.
OTP Ingatlan Zrt.
+36.1.373.3935

Ajánlatkérés

Tetris Ház

ajánlatkérés küldése

Lakás és lakópark ajánló

Lőportár u. 9.

Lőportár u. 9.

Pacific Park

Angyalföldi út 19-23

Lelle Resort

Honvéd utca

Viza Apartmanház II. ütem

Párkány u. 4-6.

K62 Residence Zugló

Kövér Lajos utca 62.

Gergely Garden

Gergely utca 75.

KÖVESS MINKET









Lakás kereső