Tetris Ház

1116 Budapest, Mezőkövesd út 2Lakások száma
267 Lakás
Szabad lakások száma
267 Lakás
Lakások méretei
47 - 65 m2
Eladási ár
31.5 - 40 mFt
Négyzetméter ár
0.61 - 0.66 m2
Átadás
2018 December

LokációElhelyezkedés

A Társaságunk által tervezett beruházás autóval és tömegközlekedéssel egyaránt kiválóan megközelíthető, több tömegközlekedési eszköz megállója érthető el pár perces sétával. A Mezőkövesd utca autóval a Fehérvári és a Szerémi út irányából egyaránt megközelíthető, míg a közelben megálló tömegközlekedési eszközök segítségével a Belváros mellett könnyedén elérhetők az egyetemek illetve a 4-es metró megállói is.

általános leírás

Az OTP Ingatlan Zrt egy több ütemben megvalósuló nagyberuházás első ütemeként egy 3 lépcsőházból álló, 267 db lakást és 2db üzlethelyiséget magában foglaló, egyedi megjelenésű, jövőbe mutató műszaki megoldásokat tartalmazó, Társasház építését kezdi meg 2016 nyarán.

A Tetris Ház I. ütemében megvalósuló hatékony alaprajzi elrendezésű, kulcsrakész lakások többsége másfél-kétszobás, 48-60 m2 közötti alapterületű lesz, de a vevői igények teljes körű kielégítése érdekében az épületben megtalálhatók lesznek az egyszobás garzonok és a többgyerekes családoknak szánt négyszobás lakások is, míg a legfelső emeleten nagy tetőteraszos penthouse lakások épülnek. A változatos méretű lakások mindegyikéhez nagyméretű erkély vagy intim loggia tartozik.

Fotók / AlaprajzokKAPCSOLAT

OTP Ingatlan Zrt.
OTP Ingatlan Zrt.
+36.1.373.3935

Ajánlatkérés

Tetris Ház

ajánlatkérés küldése

Lakás és lakópark ajánló

Csengery Garden

Csengery u. 22.

Pápay Park

Pápay István u. 5.

Orgonaliget

József Attila utca 94.

Forest Hill

Pusztakúti út 10

Reviczky Liget

Reviczky Gyula utca 6

KÖVESS MINKET

Lakás kereső