A CB Richard Ellis képviselte a Conde Nast Kiadót a One World Center-rel kötött szerződésében

A CB Richard Ellis (CBRE) képviseletével a Condé Nast Publications kiadó történelmi, 94 ezer négyzetméter irodaterületre szóló, 25 éves bérleti szerződést kötött a One World Trade Centerrel – jelentette be a CBRE.

„Megtiszteltetés volt képviselni a Condé Nast-ot a One World Centerbe való költözésük alkalmából” – mondta Mary Ann Tighe, a CBRE New York Tri-State Régiójának ügyvezető igazgatója, aki Gregory Tosko alelnökkel és Ramneek K. Rikhy főmunkatárssal együtt képviselte a bérlőt. „Az 1990-es évek végén a Condé Nast megvetette lábát a Times Square-en, és ezzel egy új üzleti negyedet teremtett Manhattan-nek ezen a részén. A cég most ismét úttörő szerepet vállal Manhattan déli részének újjászületésében, amely immár nem csak New York City pénzügyi szolgáltató negyede lesz. A kiadó döntése jóval több, mint egy új üzleti stratégia. Ez egy történelmi lépés, amely egész New York City-t változtathatja meg a legtávlatibb és legpozitívabb értelemben.”

Mr Tosko hozzátette: „Önbizalom és vízió kell a jelentős változtatásokhoz. Szerencsére a Condé Nastban mindkettő megvan, és mindehhez még stílus is társul”.

Brett White, a CBRE vezérigazgatója felhívta a figyelmet a Condé Nast kötözésének jelentőségére, és hozzátette: „Büszke vagyok arra, hogy a CB Richard Ellis ismét egy olyan vállalati költözést irányított és hajtott végre, amely meg fogja változtatni New York képét és  Manhattan déli részének üzleti negyedét. Gratulálok Mary Ann-nek, Gregnek, Ramneek-nek és munkatársaiknak, akiknek köszönhetően mindannyiunkat büszkeséggel tölt el, hogy a CBRE-hez tartozhatunk minden nap”.

A Condé Nast 18 magazint ad ki, többek között a The New Yorkert, a Vanity Fairt, a Vogue-ot, a Bon Appétit-t és az Architectural Digestet. A kiadó alkalmazottak ezreit költözteti majd át a Times Square-ről a One World Trade Center a 20-tól a 41. emeletig található irodáiba. Az 541 méter magas toronyház tulajdonosa a New York és New Jersey Kikötői Hatóság, valamint a The Durst Organization. A tulajdonosokat a tranzakcióban a Cushman & Wakefield képviselte.

Forrás: CBRE

Lakás és lakópark ajánló

Gömb Ház by Kategora

Gömb utca 21.

Forest Hill

Pusztakúti út 10

Campus Sétány

Huszár utca 5.

Benczur 11

Benczúr utca 11

Fillér 53

Fillér utca 53

Divinus lakópark

Röppentyű utca 32-34

KÖVESS MINKET









Lakás kereső