A Prologis személyre szabott létesítményt fejleszt a TOMRA részére

A Prologis, Inc., a globális vezető ipari ingatlan tulajdonos, üzemeltető és fejlesztő vállalat bejelentette, hogy 15 éves megállapodást kötött a TOMRA vállalattal, amelynek tárgya egy 13 900 négyzetméteres, személyre szabott létesítmény a Prologis Park Bratislava területén. Az építkezés várhatóan 2014 első negyedévében kezdődik meg.

A szlovákiai központú TOMRA Sorting, amely norvégiai anyavállalata, a TOMRA Systems ASA tulajdonában áll, szenzoralapú válogató, hámozó, és folyamatelemző technológiákat hoz létre a friss- és feldolgozott-élelmiszer ipar részére. A vállalat a létesítményt gépek összeállítására fogja használni, olyan ügyfelek részére, mint a Pepsico, a McCain vagy a Wendt and Lamb Weston Boardman. Elkészülése után az új épületben körülbelül 180 TOMRA alkalmazott dolgozik majd.

 

A létesítmény szokásos kiépítésén túl helyet kap majd egy daru, sínek, két belső dokkoló oldalsó rakodáshoz, több, a tető 10%-át kitevő tetőablak, sűrített levegő elosztó hálózat, és egy külső előtető is.

 

„Örömmel támogatjuk a TOMRA növekedését ennek a korszerű gyártócsarnoknak a felépítésével” – mondta Ben Bannatyne, a Prologis közép- és kelet-európai ügyvezetője. „A vállalat Igényeinek azonosítása után olyan ajánlatot tudtunk összeállítani, amely egy kiváló helyszínt kombinál személyre szabott megoldásokkal, minőségi kivitelben.”

 

A Prologis Park Bratislava jelenlegi hét épületében több mint 208 000 négyzetméter disztribúciós terület található, az új létesítmény azonban a park összes kiadható területét 222 000 négyzetméterre növeli.

 

A park a pozsonyi városközponttól 24 kilométerre keletre fekszik, két kilométerre Senec-től, és 16 kilométerre a nemzetközi repülőtértől, ideális helyszínen a hazai és nemzetközi logisztikai műveletekhez. A park közvetlen hozzáféréssel rendelkezik a D1-es autópálya első kijáratához (Bratislava – Zilina – Tatry), és a négyes európai folyosóhoz Trnava felé.

 

A Prologis vezető ipari-terület szolgáltató Szlovákiában, három parkja 430 000 négyzetméter területet foglal magában Pozsonyban (Senec), Galanta-ban (Gan) és Nove Mesto-ban (2013. szeptember 30-i adatok szerint).

Forrás: ProLogis

Lakás és lakópark ajánló

Práter Park

Práter utca 73.

Csalogány 43

Csalogány utca 43

Csengery Garden

Csengery u. 22.

NOVUS Házak Biatorbágy

Ohmüllner Márton sétány

Divinus lakópark

Röppentyű utca 32-34

Smart13

Szabolcs utca 24

KÖVESS MINKET









Lakás kereső