A Terrapark forintban is kínálja irodáit 2010

Forintban is bérelhető irodaterületeket kínál a budaörsi Terrapark. A hazai piacon úttörő kezdeményezéssel az irodapark elsősorban a kis- és középvállalkozásokat célozza. Az irodapark a „tervezhető irodaköltségek” jelmondatra helyezi a hangsúlyt, hiszen ebben az esetben az Euro-Forint árfolyamváltozások nem befolyásolják a fizetendő díjakat.

A koncepció igyekszik az aktuális piaci igényeket maximálisan kielégíteni, így a cégek akár 15 nm-től, akár 12 hónapos szerződéssel, rugalmas kondíciókkal is irodához juthatnak a Terrapark megújuló „D” tömbjében. Az üzemeltető a tervezhetőbb költségek mellett árszinvonal tekintetében is kedvező kondíciókat kialakítva várja új bérlőit. Mindezek mellett további extra szolgáltatásokra (pl.: alkalmanként igénybe vehető tárgyalóhasználat; közös helyiségek takarítása, ellátása) is többletköltségek nélkül jogosultak a forintban fizetők. Az ilyen kisebb területeket használó bérlőknél a közlekedő folyosókat, teakonyhákat, mosdókat, alkalmanként bérelhető tárgyalót a bérbeadó üzemeltető csapata gondozza.

Az irodapark 2010 első negyedévében arról döntött, hogy a korábban a Pannon által használt irodaépületeit az aktuális vállalkozói igények szerint kis méretű (15nm-től) irodákra osztja fel, és a jelenlegi piaci igényeknek megfelelően kínálja bérbe adásra.

„Folyamatosan figyeljük a piaci igényeket, ezekre reagálva igyekszünk szolgáltatásaink árszínvonalát, minőségét alakítani” – fogalmaz Jürgen Blum, a Terrapark ügyvezető igazgatója. – „Tisztán látható, hogy a gazdasági nehézségek hatására több vállalat is racionalizálja kiadásait, akár a bérbe vett irodaterület csökkentésének árán is. Legújabb koncepciónk éppen ebben kíván a cégek segítségére lenni, hiszen újszerű épületeinkben kifejezetten kis területet pontosan tervezhető költségek mellett vehetnek igénybe március közepétől” – fűzi hozzá a budaörsi irodapark első embere.

Forrás: Terrapark

Lakás és lakópark ajánló

Elite Park

Barázda utca

Somfa Liget

Makk utca 3.

Herbal Residence

Gyógyfű utca 25

Royal Homes Lakópark

Borbás Vince sétány

Loft Astoria

Múzeum Krt. 1/b

Waterfront City

Óbuda_Óváros

KÖVESS MINKET









Lakás kereső