A megújult debreceni Carion irodaház

Debrecen belvárosában, a Carion Ingatlan Befektetési Alap tulajdonában levő, jelentős belső felújításon átesett irodaházban új bérlővel indult a 2011-es év: több mint 500 m2-es irodaterületre, három éves időtartamra írt alá bérleti szerződést az EPAM System Kft.

A volt T-Com irodaházként ismert épületet a Colliers International Hungary értékeli 2008 óta – tudtuk meg Lak Tibortól, a nemzetközi ingatlanügynökség értékbecslési és tanácsadási üzletág értékbecslőjétől.  

A Carion-csoport 1994 óta van jelen a magyar üzleti életben. A jelenleg 11 cégből álló cégcsoport teljeskörűen lefedi az ingatlanfejlesztés minden lépcsőfokát. A jelentős belső átalakításoknak is köszönhetően a debreceni irodaház iránt (Bethlen utca 3-9.) az elmúlt negyedévben megnőtt az érdeklődés, és több új bérlő is beköltözött már az épületbe – mondta el Papp Ádám, a Carion Ingatlan Befektetési Alap Portfolió menedzsere.

Az épület korábban a debreceni T-Com irodaháza volt, de mára már csak a technológia rész maradt itt, így közel 3800 négyzetméter irodaterület szabadult fel. Az új bérlő, az EPAM Systems - amely közép-kelet-európai vezető szoftver-outsourcing cége - Magyarországon Debrecen mellett Budapesten és Szegeden is rendelkezik fejlesztési központtal. A cég 2004 óta szolgál ki Debrecenben nemzetközi ügyfeleket.

Forrás: Colliers

Lakás és lakópark ajánló

Új Bokréta Ház Budaörs

Károly király utca 79-83.

Julianus ház

Julianus barát utca 20.

Unipark46

Hajdú utca 46

Park Város Lakópark

Fűtőház utca 1-27.

Sun Hill Residence

Naphegy utca 29.

Frangipani24

Frangepán utca 24.

KÖVESS MINKET









Lakás kereső