Az Allee Corner-be költözik a Merck Kft.

2010 végén az Allee Corner irodaház újabb bérlővel bővült: a globális vegyi- és gyógyszeripari vállalat magyarországi leányvállalata, a Merck Kft., úgy döntött, hogy az Allee Corner-ben folytatja működését a jelenlegi szerződése lejárta után.

A vegyipari termékeket, innovatív vényköteles gyógyszereket és vény nélkül kapható készítményeket forgalmazó Merck Kft. egy teljes szintre – 1 600 m2 - írt alá bérleti szerződést, és ezzel az épület legnagyobb iroda bérlői közé tartozik. A vállalat 2011 közepén fogja elfoglalni új iroda területét.


„Azért választottuk az Allee Corner-t, a cég jövőbeli székhelyéül, mert az irodaház központi fekvése és a ház közelében igénybe vehető szolgáltatások nagyban megkönnyítik a dolgozóink és partnereink mindennapi életét. Ezen kívül még két fontos tényezőt említenék, melyek fontosak voltak számunkra a döntés folyamatában: az irodaterület gazdaságos kihasználhatóságát, és az irodaházat képviselők együttműködési készségét a tárgyalások során.”, mondta Dr. Meisel Tibor a Merck Kft. ügyvezető igazgatója.


„A Merck részére történt bérbeadással együtt az ING Real Estate fejlesztésében megépült Allee Corner irodaház egy szűk évvel az átadása után immár 92%-os telítettségnek örvend”, mondta Kovács Melinda, az irodaház bérbeadásával kizárólagosan megbízott bérbeadó ügynökség, a DTZ tanácsadója.
 

Forrás: DTZ

Lakás és lakópark ajánló

Csalogány 43

Csalogány utca 43

Völgy Liget

Völgy utca 10.

Foldana Family

Szent László út 47

Benczur 11

Benczúr utca 11

Tópark

Sasbérc út 1.

KÖVESS MINKET

Lakás kereső