Bemutatkozik a Leier cégcsoport Eco-Line üzletága

A Leier Cégcsoport a kor igényeit felismerve, és a környezetvédelem fontosságát szem előtt tartva, 2010 tavaszán elektromos járművek forgalmazásával foglalkozó, új üzletággal bővítette termékpalettáját.

Lépést tartva a járműiparra jellemző gyors innovációval, Michael Leier felismerte az elektromos járművekben rejlő lehetőségeket, és azok magyarországi forgalmazása mellett döntött. Az üzletág nagy jövő előtt áll az egyre szigorodó, különböző környezetvédelmi előírások miatt, - az elektromos járművek sikere világszerte megalapozott és garantált. A ma már saját arculattal és bemutatóteremmel rendelkező cég a győri Leier City Center Irodaház földszintjén (Hunyadi u.) található, ahol szinte a teljes termékpaletta megtekinthető és kipróbálható.

Mivel közlekedési szakértők szerint a 2010-2020-as évek slágere az elektronikus járművek lesznek, a környezettudatos Leier csoport célja, hogy Magyarországon az elektronikus járművek egyik vezető forgalmazójává, kedvező fogadtatás esetén gyártójává váljon.

A Leier Eco-Line Kft. csütörtöki, győri bemutatkozásán Michael Leier, a Leier cégcsoport tulajdonosa elmondta: célja támogatni azt, hogy Győr zöld várossá váljon, ahol egyre több elektronikus járművet használnak az utcai közlekedéshez.

Egyúttal ismertette az elektronikus járművek tesztvezetésére összegyűlt vendégekkel és újságírókkal a szomszédos Ausztriában már bevezetett támogatásokat is, melyekkel az osztrák kormány segíti az elektronikus járművek elterjedését.

Forrás: Goodwill Communications

Lakás és lakópark ajánló

Csillaghegy Residence

Szent István utca 85.

K62 Residence Zugló

Kövér Lajos utca 62.

Völgy Liget

Völgy utca 10.

Kartács Park

Kartács utca

Dunaliget lakópark

Jégmadár utca 2.

Pannónia Ház

Pannónia u. 77-79.

KÖVESS MINKET









Lakás kereső