Michael Atwell a CBRE új közép-kelet-európai befektetési vezetője

Michael Atwell közép-kelet-európai befektetési vezető kinevezése erősíti a CBRE irányító szerepét a régióban, tovább emelve az integrált helyi és országhatárokon átnyúló szolgáltatások színvonalát.

Michael Atwell új beosztásában folytathatja a CBRE tőkepiaci csapatának sikereit. 2011-ben a cég számos nagyszabású tranzakció lebonyolításában vett részt, például a lengyel Molo Shopping Centre és az Atrium International Business Centre, illetve a Pfizer csehországi központjának eladásában. A közép-kelet-európai régió teljes kereskedelmi ingatlan-befektetési forgalma 2011-ben 11,2 milliárd euróra nőtt, a tranzakciók 70 százalékában pedig külföldi tőketulajdonosok is részt vettek. Michael Atwell 22 éves ingatlanpiaci tapasztalattal érkezik a CBRE csapatába. Korábban a Cushman & Wakefield Bahreinben és Dubaiban működő irodájának partnere és vezetője volt, ezt megelőzően pedig kilenc évet töltött a közép-kelet-európai régióban (Magyarországon és Lengyelországban) mint lengyel és regionális tőkepiacokért felelős vezető.

 

A CBRE 1990-ben érkezett a régióba, ahol ma 15 országban 18 irodája működik, tőkepiaci, ingatlan és bevásárló-központ menedzsment, értékbecslési, ügynöki, vállalati és egyéb tanácsadási szolgáltatást nyújtva helyi és nemzetközi ügyfeleinek egyaránt. 2011-ben a tevékenységi kör az Euro Mall Centre Management, egy vezető bevásárló-központ menedzsment cég megvásárlásával bővült. „2011-ben a regionális kereskedelmi ingatlanbefektetések 2010-hez képest megduplázódtak, így már a teljes európai piac 10 százalékát képviselik. A régió szerepe az elkövetkező évben tovább nő, köszönhetően népesség, a foglalkoztatottság és a gazdasági potenciál bővülésének. A befektetési csapat erősítése a régióban azt jelenti, hogy ügyfeleink maximálisan kiaknázhatják lehetőségeiket ezen a piacon. Új regionális vezetőnk szakértelme is hozzájárul ahhoz, hogy megszilárdítsuk vezető helyünket a befektetési szektorban.” – kommentálta a kinevezést Andreas Ridder, a CBRE közép-kelet-európai elnöke.  Michael Atwell szerint „a régió befektetési piacai messze potenciáljuk alatt teljesítenek, a befektetési aktivitás jelentős növekedése várható. Lelkesen csatlakozom a világ vezető ingatlan-tanácsadójához, hogy én is támogathassam növekvő ügyfélkörünket, segítve abban, hogy a CBRE piaci részesedése jelentősen növekedjen a következő években.”

Forrás: CBRE

Lakás és lakópark ajánló

Somfa Liget

Makk utca 3.

LEO 50

Leonardo da Vinci utca 50.

Fagyöngy Lakópark

Valéria utca 13

Gömb Ház by Kategora

Gömb utca 21.

Terrace Residence by Cordia

Medvetalp utca 5.

Lelle Resort

Honvéd utca

KÖVESS MINKET









Lakás kereső