Tim Nicholls a Colliers International-nél

A Colliers International közép-kelet európai régiója bejelentette Tim Nicholls kinevezését a közép-kelet európai régió ingatlan-értékbecslési és szaktanácsadási üzletágának élére.

A szakember a prágai irodából irányítja majd cég lengyelországi, csehországi, magyarországi, szlovákiai, romániai, bulgáriai és ukrajnai értékbecslési tevékenységeit és folyamatait.

Tim angol nemzetiségű, már korábban is kapcsolatba került a közép-kelet európai piaccal. 2005-ben Budapesten a DTZ-nél dolgozott regionális értékbecslési igazgatóként, majd a King Sturge munkatársaként az ingatlankezelésben szerzett tapasztalatot Közép-Kelet Európában. Előtte a londoni CBRE kiskereskedelmi értékbecslési csapatát vezette. Az új pozícióban Hadley Dean-nel és John Verpeletivel szoros együttműködésben fog dolgozni azon, hogy a Colliers International piaci részesedése növekedjen a közép-kelet európai piacon.

Hadley Dean, a Colliers International közép-kelet európai régiójának ügyvezető partnere így reagált Tim kinevezésére: „Ez ismét egy hatalmas lépés előre a cég regionális fejlődésében. Tim sokrétű tapasztalatával gazdagítja majd a csapatot és a helyi kapcsolatokra és erősségekre építve közelebb hozza a régiókat egymáshoz.”

„Ez izgalmas időszak a Colliers International számára és az egész közép-kelet európai régiónak egyaránt. Örülök, hogy visszatérhetek erre a jól ismert területre egy vállalkozó szellemű és előrelátó cég oldalán. A Colliers válság alatti rugalmas magatartása azt bizonyítja, hogy a cég szilárd alapokon áll a régióban. Várakozással telve nézek elébe a feladatnak, hogy a helyi csapattal együttműködve továbbépítsük ezeket az alapokat” – mondta Tim Nicholls, a közép-kelet európai régió ingatlan-értékbecslési és szaktanácsadási csoportjának ügyvezető igazgatója.
    

Balla Ákos, a Colliers International magyarországi irodájának értékbecslési és tanácsadási üzletágának igazgatója nagy lehetőségként értékeli a regionális előrelépést. „A cégünk a magyar ingatlanpiacon jelentős eredményeket ért el, a legnagyobb ügyfelekkel dolgozunk, számos hazai ingatlanalap választott partnerének, és a vezető hazai bankok is értékhatár nélkül fogadják el az értékbecsléseinket. Azonban itt nem állhatunk meg, regionális szinten is a legjobbnak kell, hogy az ügyfeleink tartsanak, és ebben Tim kulcsfontosságú.” – mondta Balla Ákos.

A Colliers International ingatlan-értékbecslési és szaktanácsadási csoportja nemzetközi és helyi ingatlan tulajdonosoknak nyújt értékbecslési és tanácsadási szolgáltatást. Jelentős ügyfelei többek között a Trigranit, Immoeast, Pramerica és a Hypo Alpe Adria.

Forrás: Colliers

Lakás és lakópark ajánló

Péterhegyi lakópark

Péterhegyi út 77.

Benczur 11

Benczúr utca 11

NOVUS Házak Biatorbágy

Ohmüllner Márton sétány

Fillér 53

Fillér utca 53

Rupphegyi Liget

Barackmag utca

KÖVESS MINKET









Lakás kereső