Új bérlő a Pala-házban

2010 végén a Colliers International közreműködésével új irodát talált a FN Cable Holding. A nemzetközi telekommunikációs vállalat a Budai Várnegyed tövében fekvő Pala-ház új bérlője 2011. január közepe óta – tudtuk meg Tóth Marianntól, a Colliers International Hungary iroda bérbeadásért felelős üzletágának tanácsadójától.

Az FN Cable Holding igazgatója Horváth Loránd elmondta, hogy a cég a központi elhelyezkedés, modern és újszerű irodaház, megfelelő parkolási lehetősége, valamint az alacsony bérleti díj szempontokat figyelembe véve választotta ki új irodáját.

Az 1. kerületi, Duna-parti irodaház a világörökség részét képező Budai Várnegyed tövében helyezkedik el, Buda egyik legkedveltebb részén. A hétszintes, 8000 négyzetméter hasznos alapterülettel rendelkező irodaház igényes, egyedi megoldásokat felvonultató, és rugalmasan alakítható belső tereivel kellemes munkahelyi környezetet biztosít az itt dolgozók számára.

A tranzakció kapcsán a Colliers International tanácsadója, Tóth Mariann arra is felhívta a figyelmet, hogy a legutóbbi néhány hónap mozgalmasnak bizonyult az irodapiacon, amelyet a FN Cable Holding ügylete is jól példáz.

Forrás: OGH Hírügynökség

Lakás és lakópark ajánló

Erkel Residences

Erkel utca 18.

Carina Residence

Belterület 18/6

Péterhegyi lakópark

Péterhegyi út 77.

Citizen Park

Jász utca 34-42.

Gergely Garden

Gergely utca 75.

Viza Apartmanház III. ütem

Vizafogó és Révész u.

KÖVESS MINKET









Lakás kereső