Új irodába költözött a Marquard Media

A Marquard Media, Budapest egyik vezető prémium lapkiadó vállalata a Graphisoft Parkba költöztette az irodáját. Az 1000 négyzetméteres új irodát 2011 áprilisában vette birtokba a cég – számolt be a Colliers International irodabérbeadási divíziójának munkatársa, Mazsaroff Kata.

„A Graphisoft Park kiemelkedik az irodaházak közül egyedülálló filozófiájával, környezetével és hangulatával. Az irodaház közvetlenül a Duna-parton fekszik, 18 hektárnyi zöldövezetben – ez, és a kedvező bérlői feltételek miatt döntött a Marquard Media a Graphisoft Park ajánlata mellett” – mondta el a nemzetközi ingatlanügynökség munkatársa.

Az irodakomplexum rendkívül kedvező fekvése, építészeti igényessége és színvonalas szolgáltatásai számos csúcstechnológiai vállalatot vonzottak ide az elmúlt években. Az épületek a környezettudatosság jegyében készültek, tervezésüknél a legkorszerűbb anyagok és technológiai megoldások, illetve a leghatékonyabb energiafelhasználási lehetőségek vezették a Park ingatlanfejlesztőjét. A létesítmény megálmodói különös figyelmet fordítottak a természetre és a zöld területek megőrzésére: ezek közül is kiemelkedik az irodaház parkjához tartozó belső tó és szökőkút, valamint a Duna-parti sétány.

Forrás: OGH Hírügynökség

Lakás és lakópark ajánló

K62 Residence Zugló

Kövér Lajos utca 62.

Dunaliget lakópark

Jégmadár utca 2.

Bakony-kert

József Attila utca

Szent Anna Udvar 2. ütem

Mécs László utca

Westfalia

Lőportár utca 1.

KÖVESS MINKET









Lakás kereső