PelsoBay Apartments&Yacht Club

8226 Alsóörs, Szerdahelyi utcaLakások száma
121 Lakás
Szabad lakások száma
110 Lakás
Lakások méretei
37 - 187 m2
Eladási ár
38.5 - 180 mFt
Négyzetméter ár
0.95 - 1.07 m2
Átadás
2019 Október

LokációElhelyezkedés

Közel van minden, mi szem-szájnak ingere a buliktól a kultúrán és a hajózáson keresztül a kirándulásokig.

A Pelso Bay Alsóörsön, a Balaton keleti medencéjének északi partján épül, a környék legkedveltebb helyszíneihez közel, szinte karnyújtásnyira az északi part minden élményétől, pihenési, szórakozási, kulturális lehetőségétől.

Minden a közelben van, ami tökéletes kikapcsolódást és rekreációt biztosíthat lakóinak. Az északi part fővárosának méltán nevezett Balatonfüred romantikus sétányával és pezsgő éjszakai életével. A festői hangulatú Tihanyi-félsziget kézműves árusaival, a vulkanikus eredetű Belső-tóval, levendulamezőivel, a déli part felé gyors átjutást biztosító révkikötőjével és koronaként a Bencés apátsággal. A kulturális élet nyári forgataga, a borfesztiválok, a füredi Anna-bál, a Művészetek Völgye rendezvényei vagy a Paloznaki Jazz Pinkik. A sportos életmód kedvelői számára golfklubok, balatoni vitorlásversenyek – köztük a méltán híres Kék Szalag – vagy a Balaton körül futó nemzetközi kerékpárút. Gyerekes családok számára a füredi aquapark, kalandparkok, a Balaton Felvidéki Nemzeti Park látogatóhelyei, barlangjai, tanösvényei, a Káli-medence és környékének gyönyörű kirándulóhelyei. A gasztrokultúra kedvelői számára éttermek, kávézók, cukrászdák és a környék számtalan jobbnál jobb borászata. Várak, kilátók, sétányok, strandok. Alsóörsről mindez szinte azonnal elérhető.

általános leírás

A Pelso Bay Apartments & Yacht Club a Balaton északi partjának legizgalmasabb ingatlanfejlesztése.

A projekt keretében megvalósuló, 6 különböző stílusú épületben 121 luxuslakást, emellett számos, kizárólag a tulajdonosok által igénybe vehető kényelmi szolgáltatást magában foglaló beruházás a lehető legmagasabb igényeket is kielégíti majd, üdülőként, új otthonként és befektetésként egyaránt. Az Alsóörs belterületén, az északi part talán legszebb panorámáját kínáló balaton-parti telken megvalósuló fejlesztés az év 12 hónapjában valódi élményeket biztosít majd a leendő lakástulajdonosok számára.

Fotók / AlaprajzokKAPCSOLAT

Pelso Camping Kft.
+36.70.368.6968

Ajánlatkérés

PelsoBay Apartments&Yacht Club

ajánlatkérés küldése

Lakás és lakópark ajánló

Csengery Garden

Csengery u. 22.

Csillaghegy Residence

Szent István utca 85.

Terrace Residence by Cordia

Medvetalp utca 5.

Duna Terasz Premium

Úszódaru utca 14.

Vörösmarty West

Vörösmarty utca 73.

Allure Residence Budapest

Vágóhíd utca 3.

KÖVESS MINKET

Lakás kereső