PelsoBay Apartments&Yacht Club

8226 Alsóörs, Szerdahelyi utca



Lakások száma
121 Lakás
Szabad lakások száma
110 Lakás
Lakások méretei
37 - 187 m2
Eladási ár
38.5 - 180 mFt
Négyzetméter ár
0.95 - 1.07 m2
Átadás
2019 Október

Lokáció



Elhelyezkedés

Közel van minden, mi szem-szájnak ingere a buliktól a kultúrán és a hajózáson keresztül a kirándulásokig.

A Pelso Bay Alsóörsön, a Balaton keleti medencéjének északi partján épül, a környék legkedveltebb helyszíneihez közel, szinte karnyújtásnyira az északi part minden élményétől, pihenési, szórakozási, kulturális lehetőségétől.

Minden a közelben van, ami tökéletes kikapcsolódást és rekreációt biztosíthat lakóinak. Az északi part fővárosának méltán nevezett Balatonfüred romantikus sétányával és pezsgő éjszakai életével. A festői hangulatú Tihanyi-félsziget kézműves árusaival, a vulkanikus eredetű Belső-tóval, levendulamezőivel, a déli part felé gyors átjutást biztosító révkikötőjével és koronaként a Bencés apátsággal. A kulturális élet nyári forgataga, a borfesztiválok, a füredi Anna-bál, a Művészetek Völgye rendezvényei vagy a Paloznaki Jazz Pinkik. A sportos életmód kedvelői számára golfklubok, balatoni vitorlásversenyek – köztük a méltán híres Kék Szalag – vagy a Balaton körül futó nemzetközi kerékpárút. Gyerekes családok számára a füredi aquapark, kalandparkok, a Balaton Felvidéki Nemzeti Park látogatóhelyei, barlangjai, tanösvényei, a Káli-medence és környékének gyönyörű kirándulóhelyei. A gasztrokultúra kedvelői számára éttermek, kávézók, cukrászdák és a környék számtalan jobbnál jobb borászata. Várak, kilátók, sétányok, strandok. Alsóörsről mindez szinte azonnal elérhető.

általános leírás

A Pelso Bay Apartments & Yacht Club a Balaton északi partjának legizgalmasabb ingatlanfejlesztése.

A projekt keretében megvalósuló, 6 különböző stílusú épületben 121 luxuslakást, emellett számos, kizárólag a tulajdonosok által igénybe vehető kényelmi szolgáltatást magában foglaló beruházás a lehető legmagasabb igényeket is kielégíti majd, üdülőként, új otthonként és befektetésként egyaránt. Az Alsóörs belterületén, az északi part talán legszebb panorámáját kínáló balaton-parti telken megvalósuló fejlesztés az év 12 hónapjában valódi élményeket biztosít majd a leendő lakástulajdonosok számára.

Fotók / Alaprajzok



KAPCSOLAT

Pelso Camping Kft.
+36.70.368.6968

Ajánlatkérés

PelsoBay Apartments&Yacht Club

ajánlatkérés küldése

Lakás és lakópark ajánló

My City Residence

Hunor utca

Pacific Park

Angyalföldi út 19-23

Westfalia

Lőportár utca 1.

Duna Terasz Premium

Úszódaru utca 14.

Dunaliget lakópark

Jégmadár utca 2.

Divinus lakópark

Röppentyű utca 32-34

KÖVESS MINKET









Lakás kereső