Az OBI is a Lurdy házat választotta

Közel két évvel ezelőtt a Lurdy Ház tulajdonosa teljes menedzsmentváltásra szánta el magát. Ennek következményeként a Lurdy Ház a közelmúltban jól érzékelhető arculati és imidzs váltáson ment keresztül.

A Lurdy Ház megújulásáról szóló kommunikáció nem puszta reklámszlogen, hanem a tulajdonos és a menedzsment közös döntései alapján megvalósuló, olyan konkrét, kézzel fogható változások sora, amelyek egyrészről megfelelő választ adnak a piaci kihívásokra, másrészt, amelyeknek eredményeit mind a ház bérlői, mind pedig a házba látogatók egyaránt élvezhetik.

A Ház földszintjén -főtér jelleggel-, létrejött egy tágas, áttekinthető terület, amely megteremti a valódi, szerves kapcsolatot a Passzázs, a Mozi előtere, a fölszinti kiszolgáló tér és az új pavilonsor között. A burkolatok teljes cseréje, a földszinti passzázs átépítése, az új pavilonsor kiépítése és a főbejárati homlokzatok teljes megújulása után, a Lurdy Ház igen komoly nagyságrendű energetikai és informatikai fejlesztésbe kezdett.

Ezeknek a fejlesztéseknek a legnagyobb haszonélvezői az üzletbérlők mellett a Lurdy Ház iroda bérlői.

A Lurdy-Ház úgy él a köztudatban, mint bevásárló központ. Viszonylag kevesen tudják, hogy

a Lurdy Ház ötszintes épületében a több mint 30.000 m2 bevásárlóközpont mellett, -illetve fölött- közel ekkora területen irodaközpont is működik. A jó logisztikai elhelyezkedés, a Duna, a csepeli szabad kikötő, a repülőtér, az M5 autópálya közelsége, a helybeni raktározási  és a szinte korlátlan parkolási lehetőség, a kiemelkedő informatikai háttér, a pláza környezetben igénybe vehető számtalan szolgáltatás, és nem utolsó sorban a versenyképes árak vonzóvá teszik a Lurdy Házat az irodát kereső nagy nemzetközi cégek számára is.

A közelmúltban az OBI Hungary Retail Kft. írt alá hosszú távú irodabérleti szerződést a Lurdy Házzal, amelynek alapján az OBI teljes magyarországi menedzsmentje mintegy 1.900 m2 iroda területen a Lurdy Házba költözik. Hogy az OBI választása miért esett a Lurdy Házra, arról Christoph Wackerbauer az OBI magyarországi country managere így nyilatkozott:

„Megítélésünk szerint a racionális működés egyik fontos eleme, hogy a munkatársak jó feltételek között a lehető leghatékonyabban tudjanak dolgozni. Amikor irodát kerestünk az OBI Hungary központja számára, ezt a két szempontot helyeztük előtérbe. A Lurdy Irodaház minden szempontból jó választásnak ígérkezik, hiszen kedvező feltételek mellett jutunk hozzá minden lényeges szolgáltatáshoz. A jó megközelíthetőség, a helyben és a közvetlen közelben elérhető alapvető és kényelmi szolgáltatások széles köre, a mindenki számára jól ismert cím, nem utolsó sorban pedig az eddigi irodához való viszonylagos közelség mind közrejátszott a döntésünkben. Abban bízunk, hogy a költözést követően, a munka során reményeink valóra válnak és hosszú távon is megfelelő „otthonra” találunk a Lurdy Irodaházban.”

 

Az OBI szeptember végéig veheti birtokba új otthonát a Lurdy Házban.

Forrás: Lurdy Csoport

Lakás és lakópark ajánló

Loft Astoria

Múzeum Krt. 1/b

Rupphegyi Liget

Barackmag utca

Herbal Residence

Gyógyfű utca 25

Lelle Resort

Honvéd utca

Somfa Liget

Makk utca 3.

Smart13

Szabolcs utca 24

KÖVESS MINKET









Lakás kereső