CBRE: Borbély Gábor elemzési és tanácsadási vezető

A CB Richard Ellis (CBRE) ma bejelentette, hogy Borbély Gábor 2011 augusztus 1-től, mint elemzési és tanácsadási vezető folytatja munkáját a világ vezető ingatlan-tanácsadójának budapesti irodájában.

Borbély Gábor 2006-ban csatlakozott a CBRE budapesti irodájához piaci elemzőként, négy évvel később a cég közép-európai piackutatási és tanácsadási részlegén folytatta munkáját, mint vezető elemző. Az elmúlt egy évben nemzetközi csapattal dolgozott együtt és a régió 11 irodájának piacelemzési munkáját koordinálta Budapestről. Karrierje elején a közgazdász végzettségű szakember Prágában dolgozott elemzőként.


Augusztus 1-jével Gábort a magyarországi ingatlanpiac elemzési feladatai mellett a tanácsadási üzletág erősítésével bízta meg a CBRE vezetése. „Úgy véljük, hogy az ingatlanpiacot súlyosan érintő válságot követő kilábalás idején új szemléletre és ügyfeleink számára nyújtott teljes körű szolgáltatásokra kell koncentrálnunk. A tanácsadási részleg fejlesztésére keresve sem találhattunk volna alkalmasabb embert Gábornál, aki az elmúlt években mind a hazai, mint a régiós ügyfeleinknek bizonyított rátermettségével és precizitásával.” - nyilatkozta a kinevezés kapcsán Konthur Adrienne, a CBRE budapesti ügyvezetője.

Forrás: CBRE

Lakás és lakópark ajánló

K62 Residence Zugló

Kövér Lajos utca 62.

Tetris Ház

Mezőkövesd út 2

Danubio

Vizafogó utca

Flóra lakópark

Zászlós utca 21.

Reviczky Liget

Reviczky Gyula utca 6

Csillaghegy Residence

Szent István utca 85.

KÖVESS MINKET









Lakás kereső