Cushman and Wakefield és a King Sturge az Andrássy Palota közös- kizárólagos bérbeadó ügynöskésgei

A Cushman & Wakefield és King Sturge nemzetközi ingatlantanácsadók az előkelő Andrássy Palota irodaház 2024 négyzetméter üres területének új közös- kizárólagos bérbeadó ügynökségei.

Az ING Property Fund Central Europe (ING PFCE) tulajdonában lévő, épület, mely nemrég exkluzív felújításon esett át, 76 százalékos telítettséggel és 4 szabad irodaterülettel rendelkezik.

Pados Gergely a Cushman & Wakefield Budapest irodabérbeadási vezetője elmondta: "Az Andrássy Palota a belváros egyik legfigyelemreméltóbb épülete. Az ING PFCE a közelmúltban mindenre kiterjedő felújítási munkálatokat végzett az épületben, melynek során kialakításra került a lenyűgöző, klasszikus stílusú Andrássy Palota és a modern, nyitott irodaterekkel rendelkező Paulay Ede szárny. A bérbeadási folyamat rendkívül gyorsan zajlott és jelenleg 76 százalékon áll. Biztosak vagyunk benne, hogy a még üresen álló területek is hamarosan bérlőre találnak."

Nikol Paulfranzova az ING Real Estate InvestmentManagement vállalat akvizíciós vezetője hozzáfűzte: "Nagyon elégedettek vagyunk az Andrássy Palota felújításának eredményével és bérbeadottságával. A jelenlegi nehéz piaci helyzet miatt úgy döntöttünk igénybe vesszük a Cushman & Wakefield és a King Sturge ingatlantanácsadók segítségét az épület teljes területének bérbeadásához."

"Az Andrássy Palota egy egyedülálló épület a budapesti irodapiacon. Két teljesen különálló szárnya lehetőséget ad a bérlőknek, hogy tradicionális és modern kialakítású irodaterületek közül válasszanak. - fűzte hozzá Ward Stocker a King Sturge Magyarország partnere. - Az Andrássy Palota előnyei a homlokzati részen található kiskereskedelmi egységek, az exkluzív irodák, valamint a jó megközelíthetőség. Semmi kétségünk a felől, hogy az épület iránt a közeljövőben jelentősen megnő az érdeklődés."

Forrás: Cushman&Wakefield

Lakás és lakópark ajánló

Duna Terasz Premium

Úszódaru utca 14.

Divinus lakópark

Röppentyű utca 32-34

Palotás Kert Lakópark

Palotás utca 9.

Pacific Park

Angyalföldi út 19-23

Lőportár u. 9.

Lőportár u. 9.

KÖVESS MINKET









Lakás kereső