Egyesíti erőit a Colliers és az S IMMO

A Colliers International két új kizárólagos mandátumot szerzett az S IMMO Magyarország portfóliójából: A Pódium Irodaházat, amely most először került a spekulatív irodapiacra, és „az év irodaháza” címet viselő Blue Cube-ot.

PódiumA Pódium egy 5 700 négyzetméteres, teljesen megüresedett modern irodaház a VI. kerület szívében. A környező színházak, szórakozóhelyek analógiára elnevezett ház 1993-ban épült. Kitűnő választás azoknak a bérlőknek, amelyek a belváros lüktetésében szeretnek dolgozni. Kiváló tömegközlekedés, szolgáltatásokkal bővelkedő környék érvel a ház mellett, ráadásul a ház felújítása és kialakítása akár a bérlő igénye szerint is történhet, ha időben érkezik.

 

 

A Blue Cube irodaház 2002-ben épült és 2013-ban teljes átalakításon ment át. Az új gépészettel együtt megújított épületirányítási rendszer, az átalakított alaprajzok, a hatékony irodaterek és az új design (homlokzat és belső közös területek) mind egy sikeresen újrapozícionált és versenyképes épületet eredményeztek a Váci úti irodafolyosón. A már meglévő fő bérlője és pár kisebb mellett további 3 590 m2 szabad irodaterületet kínál 2 szinten. A Gyöngyösi utcai metró közelsége, a szomszédos Duna Plaza lényeges elemek az „Év Irodája” közönségdíjas irodaház választásánál.

 

 

„Úgy gondoljuk, hogy a bérlőkkel tartott személyes kapcsolatunk és rugalmasságunk mind hozzájárulnak ahhoz, hogy bérlőink a mi házainkat választották. A bérlővel szembeni rugalmasság minden értelmében kulcsszó számunkra! – mondta Sermer Katalin az S IMMO csoport ügyvezető igazgatója.

 

„Izgatottan várjuk a közös munkát ezen a két házon az S IMMO-val. Lehetőségeket látunk a Pódium irodaházban, amely jó pár évig nem volt a piacon; valamint a Blue Cube-ban is, amelyet újra kell pozícionálnunk, és tudatosítani az emberek fejében, hogy 3 590 összefüggő négyzetméteren kínál A kategóriás irodatereket.” – tette hozzá Tim Hulzebos a Colliers International Magyarország ügyvezető igazgatója, aki örömét fejezte ki, hogy az S IMMO ismét egy nemzetközi ingatlan céget választott a közös munkára.

Forrás: Colliers

Lakás és lakópark ajánló

Frangipani24

Frangepán utca 24.

Lelle Resort

Honvéd utca

Erkel Residences

Erkel utca 18.

Allure Residence Budapest

Vágóhíd utca 3.

Terrace Residence by Cordia

Medvetalp utca 5.

KÖVESS MINKET









Lakás kereső